kala67 30.06.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ...no mam nadzieje, że te deszcze wreszcie sie skończą !!!! do diabła ile może padac??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 30.06.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Aniu - u mnie też glina :9 Robiąc piwnicę musiałam ją wykopac i wywieźc daleko a co najgorsze jeszcze za to zapłacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 01.07.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ...no mam nadzieje, że te deszcze wreszcie sie skończą !!!! do diabła ile może padac??????? Kala - to przecież pora deszczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 01.07.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ...no mam nadzieje, że te deszcze wreszcie sie skończą !!!! do diabła ile może padac??????? Kala - to przecież pora deszczowa no tak:) typowa w tej części świata i w naszym klimacie:)) Okazało się, ze deszcz nie zniszczyl zupelnie naszych wykopów, jedynie w dwóch miejscach ziemia się osunęła. Nie jest źle. Dziś chłopaki podsypuja żwirek i układają zbrojenie, jutro skończą i przyjedzie nasz kierownik budowy rzucić okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 01.07.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 uff u mnie też póki co jest oki - nie mamy basenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.07.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a u mnie dzis nie padało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 01.07.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 u nas też nie padało:) wszystko będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.07.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 (ups, przez pomyłkę wpisałam się w dzienniku, ale na szczęście skasowałam!) Witaj Aniu (i Bartku!) Trzymam kciuki za powodzenie budowy. Widze, że masz fajnego maluszka, wygodny domek się przyda... A u nas popadało, popadało i wszystko zalalo (z wyjątkiem budowy, na szczęście) pozdrawiam, będę kibicować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 01.07.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a z rzeczy śmiesznych... mamy lokatora w naszym laptopie, chodzący przecinek - robaczek, dostał się pod powierzchnię ekranu i spaceruje po całych 15 calachniestety jest calkiem żywy, choć w pierwszej chwili mysłałam, że wyskoczyła mi kolejna reklama w sieci:) a ktos miał tak avatar z tego co pamiętam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.07.2009 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 czyli masz nowego lokatora musisz koniecznie go jakos nazwać !!! może.... wedrowniczek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 02.07.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 mrówka wędrówka:) teraz albo spi albo umarł...super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.07.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 mrówka wędrówka:) teraz albo spi albo umarł...super... moze sie zaczytal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 02.07.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A czy niezapomniałaś go nakarmic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 żyje czy juz nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 02.07.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 no pewnie, że zapomniałam! i tak to zostanie już z nami na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 02.07.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 nie żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 02.07.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A moze pożarł go komputer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 03.07.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 A moze pożarł go komputer ? w każdym razie "ciało" zostało porzucone dosłownie W naszym monitorze i nijak możemy się go pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 03.07.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dziś popołudniu wrzucę zdjęcia z naszej budowy, zbrojenie już ułożone, podsypane, jutro od 10:00 mamy umówione trzy transporty betonu do zalania fundamentów!Chętnie zaglądałabym bardziej regularnie do Waszych komentarzy i czytała pilniej Wasze Dzienniki, ale jestem sama z córcią i to ona pochłania cały mój czas. W przyszłym tygodniu Bartek bedzie miał parę dni przerwy w pracach na budowie (zanim dowiozą bloczki betonowe) więc wtedy nadrobię lektirę i komentarze! Pozdrawiam wszystkie BABY BUDOWLANE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 03.07.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ja tez nie mam kiedy wklei nowych zdję w swoim dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts