Ania i Bartek 21.07.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 http://forum.muratordom.pl/sprzedam-mieszkanie-bezczynszowe-leszno,t164857.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 22.07.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Aniu nie czekajcie za długo z rodzeństwem ) Między moimi chłopcami jest 3 lata różnicy ( Karol 6 lat a Kamil 3 latka) już w tej chwili fajnie się ze sobą bawią - cho bywają też spięcia. Wydaje mi sie jednak ze dwa lata jest bardziej optymalną różnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.07.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Aniu...to skróć ten podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 22.07.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Właśnie próbuje je skrócić, ale to te adresy url są najdłuższe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 22.07.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 o, teraz będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.07.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ania.........super mieszkanko macie !!!!!!!!!!!! kupuje a tak powaznie...to nie powinnaś miec problemów ze sprzedażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 22.07.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Aniu nie czekajcie za długo z rodzeństwem ) Między moimi chłopcami jest 3 lata różnicy ( Karol 6 lat a Kamil 3 latka) już w tej chwili fajnie się ze sobą bawią - cho bywają też spięcia. Wydaje mi sie jednak ze dwa lata jest bardziej optymalną różnicą. My też nie chcemy zbyt długo czekać z drugim Cudem. Tym bardziej, że ja nie mam już 20 lat... od dawna nie mam... W tej chwili mamy tylko dwa pokoje, to mało, ale i mieszkanie i sama okolica, sąsiedzi, itp. bardzo nam się podobają i gdyby nie metraż - chyba byśmy się nie budowali. Mieszkamy na parterze z wyjściem na trawkę, taras, mogę sadzić kwiatki, pochodzić boso po trawie, i to w piżamie:) urządzić grilla. Nasz przyszły domek będzie dwa razy większy, choć i tak będzie malutki, ale oboje z Bartkiem jesteśmy od samego początku jednomyślni co do wielkości i rozkładu. Niczego więcej nam nie trzeba, choc pewnie po skończeniu budowy znajdzie się parę "niespodzianek", które zrobiłoby się inaczej. No ale domek będzie nasz, nasz domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 22.07.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ania.........super mieszkanko macie !!!!!!!!!!!! kupuje a tak powaznie...to nie powinnaś miec problemów ze sprzedażą A dziękujemy! To bardzo miłe:) Jak już pisałam kami-lli - niechętnie się z niego wyprowadzamy, bo naprawdę dobrze się nam tu mieszka. Rodzinka się jednak powiększa i powiększać się mamy nadzieję nadal będzie, stąd decyzja o budowie domku. W ogóle to...parę dni temu trafiłam do dziennika Podrzutek Jagny, napisany cudnie, super książka, i normalnie zawstydziłam się sama przed sobą "jakością" naszego dziennika. Muszę i chcę się lepiej postarać, tak, żeby czytało się nasz dziennik z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Aniu.............ależ Twój dziennik czyta się z przyjemnością !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 24.07.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Mam nadzieję i dziękuję pięknie:) Muszę zaraz do Was zajrzeć bo mam już wyrzuty sumienia, że tak tylko w swoich muratorskich czterech kątach siedzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.07.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 coś w tym roku pogoda nie sprzyja w budowaniu ponoć sierpień ma byc lepszy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 25.07.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 oby! w czwartek wyjeżdżamy nad morze i do tego czasu chcieliśmy jak najwięcej zrobić, a najlepiej zacząć wyciągać mury niestety przedłuża się malowanie abizolem, bez tego nie można ułożyć styropianu, rozgarniać ziemi, nawieźć piasku i wylewać stanu "zero"... ale co tam, damy radę a tydzień nad morzem z naszą Córunią dobrze wszystkim zrobi:) po powrocie będzie już - mam nadzieję - ta sierpniowa lepsza sucha pogoda i prace ruszą pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 25.07.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 oby! w czwartek wyjeżdżamy nad morze i do tego czasu chcieliśmy jak najwięcej zrobić, a najlepiej zacząć wyciągać mury niestety przedłuża się malowanie abizolem, bez tego nie można ułożyć styropianu, rozgarniać ziemi, nawieźć piasku i wylewać stanu "zero"... ale co tam, damy radę a tydzień nad morzem z naszą Córunią dobrze wszystkim zrobi:) po powrocie będzie już - mam nadzieję - ta sierpniowa lepsza sucha pogoda i prace ruszą pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witamy po urlopie a oliwka jest jak najbardziej ok !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 11.08.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Kochani tu Zaglądający - która oliwka najbardziej się Wam podoba: http://www.netweber.pl/produkty-elewacyjne/wybierz-najlepsze-rozwiazanie/palety-kolorow-i-struktur/kolornik-tynkow-oraz-farb/wiosna.html A może znacie jakieś inne oliwki/zielenie które pięknie sprawdziły się na elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witaj ja niestety nie potrafie wybrac koloru z takiego małego kwadracika musze coś zobaczyć na ścianie lub na podłodze, żeby sie na coś zdecydować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 12.08.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witaj ja niestety nie potrafie wybrac koloru z takiego małego kwadracika musze coś zobaczyć na ścianie lub na podłodze, żeby sie na coś zdecydować!!! no właśnie... niezłe wyzwanie Wam rzuciłam:) My i tak będziemy się ostatecznie decydowali na kolor elewacji w przyszłym roku, jak już domek będzie otynkowany, wtedy pomaluje się na ścianie kwadraty w 3-4 odcieniach i wtedy wrócę z prośbą o pomoc:) Tymczasem byłam dziś na spacerku po naszej dzielnicy i mam parę zdjęć ścian i słupków klinkierowych w Dzienniku - zapraszam do oglądania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 w przyszłym roku ...... to Ty kochana może będziesz chciała juz zupełnie inny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 12.08.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 tak podejrzewam... dlatego chyba wybierzemy bezpieczny odcień cegły klinkierowej:) tak w razie wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.08.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a masz juz jakąć cegłe wybraną?? lub na oku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts