Ania i Bartek 13.08.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Podoba nam się cegła dwutonowa: agat - z zielenią, ale chyba będzie zyt ciemny do oliwkowej elewacji http://lh3.ggpht.com/_JLIog62wE7Q/SoHjFnDTwLI/AAAAAAAAAl8/SAYURCi3Oh0/Agat.jpg w tej chwili wahamy się pomiędzy cieniowaną gładką a cieniowaną ryflowaną http://lh3.ggpht.com/_JLIog62wE7Q/SoK8Ij96cSI/AAAAAAAAAmk/DQ7FVBknVac/DSC05993.JPG gładka http://lh5.ggpht.com/_JLIog62wE7Q/SoK8Ub3VPQI/AAAAAAAAAms/e5_j5Ku14tI/s512/DSC06002.JPG ryflowana Może znacie jakieś wady jednej lub drugiej powierzchni? U nas klinkier będzie położony na cokole (do wysokości 3 m-ek), z tego samego chcemy ułożyć filary, po dwa przy wejściu do domu i na tarasie z tylu domu. Myślałam też o klinkierowych parapetach jako dodatkowy akcent. Już sama nie wiem... Marysi wychodzą ząbki , wprowadzam jej pierwsze poza-mamusine posiłki http://lh4.ggpht.com/_JLIog62wE7Q/SoMjpYC3xSI/AAAAAAAAAn8/x6GW4YW93VM/s640/DSC06017.JPG i z tym wszystkim na raz totalnie jestem zakręcona:) Dziś na budowie ekipa z ENEA stawia skrzynkę A mury pną się w górę...pną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Aniu..........ja nie widze żadnych zdjęć ani tu nie widze ani w dzienniku może daj link do albumu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 16.08.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Niestety coś jest nie tak z tymi moimi fotkami, bo raz się pojawiają a raz nie. Nie wiem dlaczego.podaję link do mojej picasyhttp://picasaweb.google.com/close77/BUDUJEMYDOM?authkey=Gv1sRgCPWvrKTb37aw8wE# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 zerknęłam do picasa......mury ida Wam do góry!!! super!! tylko coś te fotki ...nie są chyba po kolei??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 16.08.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 No nie są, nie są... Ach nie mam czasu na zrobienie wokół siebie tylu porządków! W mieszkaniu chaos, w komputerze chaos, w Dzienniku opisów coraz mniej...Wszystko na łapu capu:( Dobrze, że w życiu cudownie:) Ale o to chyba chodzi prawda? Z pięciomiesięcznym Najsłodszym na Świecie Maleństwem mam codziennie wiele decyzji do podjęcia, i to naraz. Albo ugotuję coś na obiad, albo powieszę pranie, które od godziny czeka smutne w pralce, albo wyjdę z Maleństwem na spacer, albo zajrzę na forum, albo zdecyduję gdzie wstawimy wannę w naszej przyszłej łazience... Tak więc przepraszam - głównie Ciebie kala67 - za ten chaos ze zdjęciami i Dziennikiem, ale niewiele narazie mogę na to poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Aniu.....nie przejmuj sie niczym!!! dziecinka Ci podrośnie to będziesz miała duzo wolnego czasu tylko dla siebie uściskaj maleństwo ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 17.08.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dziękuję! Uściskałam, cały czas Ją ściskam:) Jest Skarbem naszym Największym:) Ja nie narzekam, ale nieraz mam wrażenie, że to ja nie potrafię się dobrze zorganizować. Co to będzie jak wrócę do pracy?? Powtarzam sobie cały czas, że damy radę! Mam Kochanego Męża, najkochańszego na świecie, więc ze wszystkim sobie poradzimy. A budowa w toku. Właśnie wyprawiłam Bartka na budowę. Chcę dziś koniecznie opisać jakie zmiany wprowadzamy w naszym projekcie (delikatne, bez przesuwania ścianek), jaki będzie rozkład kuchni i łazienki i dlaczego nie zrobimy jednak garderoby. Miłego dnia Wszystkim! (choć Wszyscy to głównie Ty - kala67 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 27.08.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam! Córeczka jest prześliczna.. też bym taką chciała Czytam, że domek rośnie.. ale nestety nie mogę oglądać zdjęć nie chcą się pokazać.. Może powinnam zainstalować jakiś program?? Na początku Twojego dziennika nie miałam problemu, a teraz jedno zdjęcie na kilka się pokazuje hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 27.08.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Wiem, że coś jest nie tak z moimi zdjęciami. Może zbyt duże je wstawiam?hmmm...niestety nie wiem w czym problem tkwi:( Ale proszę zajrzyj tutaj http://picasaweb.google.com/close77/Mury?authkey=Gv1sRgCJ_V_bmyua3yVQ# Znajdziesz tam nasze ostatnie zdjęcia z budowy. A córeczka jest kochana, brak słów..Nasze Szczęście:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 27.08.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 No teraz to sobie pooglądałam Dziękuję!! Super się już prezentuje domek i szybko rośnie! Oby tak dalej! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 05.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 AniuDawno do Ciebie nie zaglądałam a tutaj takie postępy super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 06.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 U Was chyba też się szykuje imprezka z okazji zawieszenia wiechy? Te ekipy budowlane są bardzo wymagające. Tutaj kawa sypana, a nasi lubią Grześki i to bez czekolady hehe.. Czekam na dalsze relacje p.s. filary wyszły super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wpadłam sie przywitać i zameldowac, że wróciłam !! wieczorkiem na spokojnie poczytam co nowego na waszych budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a dlaczego na diecie bezmlecznej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 10.09.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a dlaczego na diecie bezmlecznej?? A to ze względu na Córeczkę - nadal karmię piersią, a Mała po każdej porcji mleka (jogurtu, sera, lodów, mleka w kawie ) ma wysypkę na policzkach. Dlatego jem więcej ryb, mięsa i jajek. Ale jak tylko skończę karmić to najpierw zrobię sobie rządek naprawdę mocnych i ulubionych drinków, potem wypiję skrzynkę zimnego piwa (jak mi tego brakowało w te upały!!) a potem rzucę się na ser i jogurty:) Póki co..kawa z mlekiem sojowym. Na szczęście całkiem mi smakuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Aniu.........ale jak juz skończysz karmić to nadrobisz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 16.09.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Oj tak tak! To na pewno:) Na szczęście nie cierpię aż tak bardzo, czego to się nie robi dla swojego Maluszka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 17.09.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tak sobie myślę, że - naśladując trochę innych, a trochę naprawdę ze względu na wygodę - przeniosę swoje Komentarze... do Dziennika... Zapraszam więc do komentowania i do rozmów na tematy wszelkie (głównie) budowlane - do DZIENNIKA!http://forum.muratordom.pl/post3637987.htm#3637987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts