Sallesz 26.06.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam Mam taki dylemat,jestem w trakcie podejmowania dezyzji jakie rynny czy Marley PCV czy stalowe Galeco, cena jest mniej wiecej taka sama a wiec tylko chodzi o jakosc i zywotnosc rynien czy to jest dobry wybor.a moze inne?Tylko jakie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 26.06.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Galeco to dobre rynny,robione z blachy Ruuki,brałbym stal. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 29.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jedne i drugie bardzo dobre wolę PVC. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 29.06.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A czy to prawda że PCV w kolorze czarnym jest bardziej awaryjne /haki/ - tak powiedział sprzedawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.06.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A co ma do tego pigment? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek K 01.07.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam.Tworzywa sztuczne to jest materiał zastępczy!!!!! Brakuje materiału podstawowego, jest za drogi (stal, miedź, drewno itp), to się go stosuje.Za nim kupisz PCV dowiedz się jaka jest gwarancja na zachowanie koloru i to konkretnie: jaki jest sposób pomiaru-rozpoznania odbarwienia, jakie są metody i koszty naprawy, wszystko na piśmie!!!Przykład mój: odbarwiły się rynny z brązowego PCV.- inaczej rynny,- inaczej rury spustowe,- inaczej kształtki,A wielki polski producent: bleeee.........Kolor, ma duże znaczenie:- inny skład tworzywa (zawiera pigmenty)- inaczej się nagrzewa (im ciemniejszy tym bardziej)- inaczej rozszerza,Dziś, mając te doświadczenie nie wybrałbym PCV.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lackyluk 01.07.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jak cena taka sama to wybieraj stalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.07.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Stalowe malowane też blakną i do tego rdzewieją. Miedziane, aluminiowe czy tytanowo-cynkowe są drogie. Każde mają jakieś plusy i minusy. Przed podjęciem decyzji warto je rozważyć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 01.07.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam Mam taki dylemat,jestem w trakcie podejmowania dezyzji jakie rynny czy Marley PCV czy stalowe Galeco, cena jest mniej wiecej taka sama a wiec tylko chodzi o jakosc i zywotnosc rynien czy to jest dobry wybor.a moze inne?Tylko jakie Pozdrawiam Skoro nie ma różnicy w cenie to nie ma co się zastanawiać tylko brać stalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts