saintmax 26.06.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam, moje 2 starcie z ogrodem. Pierwsze przegrane-ale wytępiłem chwastnicę. Teraz chcę już zrobić ogród do końca. Zasoby finansowe bardzo wątłe stąd pytanie do Was-czy ktoś może doradzić czy w oklicach Wrocławia bądź samym Wrocławiu jest jakiś tanie centrum ogrodnicze gdzie dostanę wszystko na ogród (prócz piasku-ten mam blisko i załatwię sobie)?Potrzebuję kupić :- coś na ścieżki (kamień, łupek czy jak się to zwie)- mieszankę traw - trochę roślin-iglaczki, liściaste- nawóz do przygotowania gleby- opcjonalnie chciałbym wynająć glebogryzarkę i walec do ziemi. Powierzchnia pozostała na ogród to ok.400m2. Powiedzcie ile pieniędzy (własna praca) należy włożyć żeby uzyskać ciekawie skomponowany ogród (założenia - normalna zielona trawa-nie chcę pola golfowego, mogą być większe powierzchnie z korą i roślinkami, bo czasu nie mam na koszenie/podlewanie.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts