e-mól 26.06.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 jakie są koszty w poszczególnych częściach kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 26.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Koszty ale czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papolinek 26.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 135 pln za metr w cenie (parkiet pierwszej kasy ,układanie ,malowanie i listwy przyscienne) .Lubelskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.06.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 to mi gość dzisiaj zaśpiewał 120 tylko że bez bez parkietua czy Ty piszesz o dębowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papolinek 27.06.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 to mi gość dzisiaj zaśpiewał 120 tylko że bez bez parkietu a czy Ty piszesz o dębowym? Tak ,mówie o dębowym. Koszt samego parkietu dębowego z metra to kwora 80-90 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śxxxxxxg 21.07.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Zgodzę się 135 zł " (parkiet pierwszej kasy ,układanie ,malowanie i listwy przyscienne)" ale chyba zapomniałeś o bardzo ważnej rzeczy CHEMII czyli klej najlepiej poliuretanowy do tego grunt na posadzkę. Później w zależności od tego czy wybieramy lakier bądź olej. Przy lakierze wchodzi grunt do lakieru oraz lakier. Przy oleju nie używamy gruntu. Po podliczeniu wychodzi 80-90 zł parkiet (dębowy a i nie polecam pierwszej klasy po pierwsze strata pieniędzy a po drugie jest zbyt "idealny" co niezbyt ładnie wygląda ) układanie z cyklinowanie, lakierowanie bądź olejowaniem 50 zł i do tego około 100 zł za chemie(olej taniej). Co nam suma sumaru wychodzi 230-240 zł. Oczywiście wszystko zależy od tego jakich materiałów się używa bo można zaoszczędzić na chemii ale to jak ze wszystkim tylko czy to się na dłuższą metę opłaca??? Ja bym niechciał wydać parę tysięcy i po 2-3 latach musieć odnawiać podłogę. [ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 22.07.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Warszawa. Położenie klepki dębowej (50cm*7cm) cyklina + lakier 55/m2 robocizna Do tego chcą 20/mb za montaż listew ale kładę je sam Lakier Traffic nawierzchniowy 2op. - 800zł Lakier podkładowy Exoten 1op. - 208zł wypełniacz Fugen 1op. - 99zł Klej - nie pamietam już ile płaciłem Grunt - też już nie pamietam Chemia starczy na 47 m2 parkietu. A pytanie o cenę parkietu to jak pytanie ile kosztuje samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts