lump praski 04.07.2009 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 MJ- jako artysta był geniuszem, jako człowiek plasował się gdzieś w okolicach zblazowanego i zdziwaczałego hermafrodyty... Wole genialnego ekscentrycznego hermafrodyte od ponurego macho-cepa przekonanego o swojej nieomylnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.07.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 No i .......znajomi z Polski - studenci, licealisci, gimnazjalisci blagaja mnie o plakaty z Jacksonem ! Moglam wczoraj kupic bo sprzedawali fajne na 34 ej......czyli to kolejne pokolenie ( jak juz nadmienialam ), ktore cos tam odkrywa w tej jego muzyce. To jest super -muzyczny most miedzy pokoleniami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 04.07.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 MJ- jako artysta był geniuszem, jako człowiek plasował się gdzieś w okolicach zblazowanego i zdziwaczałego hermafrodyty... Dosyć jednoznaczna diagnoza, chociaż zupełnie nie nadająca się na Zaduszki. Nie wiem czy nie uraziłeś tu czyichś uczuć ? Szczerze mówiąc mam to gdzieś...Zawsze mówię to co myślę i szlus. Jak się komuś nie podoba, to trudno...Pozdrowienia dla przewrażliwionych intelektualistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 04.07.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 MJ- jako artysta był geniuszem, jako człowiek plasował się gdzieś w okolicach zblazowanego i zdziwaczałego hermafrodyty... Wole genialnego ekscentrycznego hermafrodyte od ponurego macho-cepa przekonanego o swojej nieomylnosci. ...Jeno nie ubliżaj córuś, nie ubliżaj wcale nie jestem macho- cepem; wręcz przeciwnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A czy pisalam o tobie ? Bez przewrazliwien i nadinterpretacji - pisalam o s w o i c h preferencjach - ....zreszta mozna brac ludzi takimi jakimi sa - jak Jackson byl - kazdy widzial i mimo to - jest kochany.......mimo wszystko. :DJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 05.07.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A gdzie są, lumpie, nagrania z ostatnich prób? Jakiś link? http://w151.wrzuta.pl/film/6snPwgoiMk5/ostatnia_proba_do_koncertu_jacksona Chyba dałby radę w Londynie... ['][']['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Jasne, ze dalby rade - szykowal znow niezly show- szkoda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.07.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 ja również nie mogę uwierzyć, że MJ odszedł ...Michael śpiewa, ale już w nieziemskim chórze...Bardzo smutne - odszedł niepowtarzalny artysta, wspaniały człowiek o duszy i wrazliwości dziecka. Wiele przeszedł w życiu złego ze strony ludzi ... pazernych i chciwych na Jego pieniądze. [*] [*] [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 08.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Obejrzałem film "This is it'.Perfekcja + zawodowstwo + talent.Byłby to niebanalny koncert.Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.11.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Obejrzałem film "This is it'. Perfekcja + zawodowstwo + talent. Byłby to niebanalny koncert. Szkoda. Ja również obejrzałem wczoraj i muszę stwierdzić że to co widziałem na tych ich próbach to bije wszystko co dotychczas widziałem. Myślę że gdyby ten koncert się odbył był by numerem jeden na świecie. To z jakim zaangażowaniem dopracowywali wszystkie detale tego koncertu nie mieści się w głowie. Szkoda że to tak się potoczyło. Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts