Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

odszedł Król...

Kasiorek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 209
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No i .......znajomi z Polski - studenci, licealisci, gimnazjalisci blagaja mnie o

plakaty z Jacksonem !

Moglam wczoraj kupic bo sprzedawali fajne na 34 ej......czyli to kolejne pokolenie ( jak juz nadmienialam ), ktore cos tam odkrywa w tej jego muzyce. :D

To jest super -muzyczny most miedzy pokoleniami . :D

MJ- jako artysta był geniuszem, jako człowiek plasował się gdzieś w okolicach zblazowanego i zdziwaczałego hermafrodyty...

Dosyć jednoznaczna diagnoza, chociaż zupełnie nie nadająca się na Zaduszki.

Nie wiem czy nie uraziłeś tu czyichś uczuć ?

Szczerze mówiąc mam to gdzieś...Zawsze mówię to co myślę i szlus. Jak się komuś nie podoba, to trudno...Pozdrowienia dla przewrażliwionych intelektualistów :wink:

MJ- jako artysta był geniuszem, jako człowiek plasował się gdzieś w okolicach zblazowanego i zdziwaczałego hermafrodyty...

Wole genialnego ekscentrycznego hermafrodyte od ponurego macho-cepa przekonanego o swojej nieomylnosci.

...Jeno nie ubliżaj córuś, nie ubliżaj :wink: wcale nie jestem macho- cepem; wręcz przeciwnie... :D

• 2 weeks później...

ja również nie mogę uwierzyć, że MJ odszedł ...

Michael śpiewa, ale już w nieziemskim chórze...

Bardzo smutne - odszedł niepowtarzalny artysta, wspaniały człowiek o duszy i wrazliwości dziecka. Wiele przeszedł w życiu złego ze strony ludzi ... pazernych i chciwych na Jego pieniądze.

[*] [*] [*] [*] [*]

• 3 months później...
Gość coolibeer
Obejrzałem film "This is it'.

Perfekcja + zawodowstwo + talent.

Byłby to niebanalny koncert.

Szkoda.

Ja również obejrzałem wczoraj i muszę stwierdzić że to co widziałem na tych ich próbach to bije wszystko co dotychczas widziałem. Myślę że gdyby ten koncert się odbył był by numerem jeden na świecie. To z jakim zaangażowaniem dopracowywali wszystkie detale tego koncertu nie mieści się w głowie. Szkoda że to tak się potoczyło. Szkoda...