alladyn71 27.06.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A moze podrzucicie firme? Mam ponad 100 punktow i juz za glowe sie lapie, a to co mi sie podoba to po 40zl idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.06.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Mam białe legrandy - pasują do całej stolarki wewnętrznej Gdybym miała decydować się na kolor, to chciałabym mieć identyczne ze ścianami, a to niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
formalina 27.06.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 W kuchni i łazienkach grafitowe, w pozostałych pomieszczeniach ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 27.06.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 kremowa biel Legrand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 U nas też Legrand, chyba to była Cariva (cena przystępna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 27.06.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 O kolorze juz pisalem,a firma to Berker model kwadrat.Najkorzystniejsza cene dostalem w Komie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maff 27.06.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 jezu, jak tak czytam i wszedzie "biale, kremowe, ecru" to mnie az mdli. czy naprawde wszystkie mieszkania musza wygdac prawie identycznie? scianki kremowe, mebelki brazowe, kontakty biale...na boga, odrobine inwencji i smialosci - te brazowe sa calkiem fajne - kto powiedzial, ze kontakt musi byc wtopiony w sciane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Nikt nie mówi, że, musi, ale że chce tak mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 27.06.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 jezu, jak tak czytam i wszedzie "biale, kremowe, ecru" to mnie az mdli. czy naprawde wszystkie mieszkania musza wygdac prawie identycznie? scianki kremowe, mebelki brazowe, kontakty biale... na boga, odrobine inwencji i smialosci - te brazowe sa calkiem fajne - kto powiedzial, ze kontakt musi byc wtopiony w sciane? znam ciekawsze ozdoby od kontaktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 jezu, jak tak czytam i wszedzie "biale, kremowe, ecru" to mnie az mdli. czy naprawde wszystkie mieszkania musza wygdac prawie identycznie? scianki kremowe, mebelki brazowe, kontakty biale... na boga, odrobine inwencji i smialosci - te brazowe sa calkiem fajne - kto powiedzial, ze kontakt musi byc wtopiony w sciane? znam ciekawsze ozdoby od kontaktów Popieram Przedmówcę A mdli mnie jak jestem głodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 27.06.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 hmm..mnie mdliło od rana prawie osiem lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 hmm..mnie mdliło od rana prawie osiem lat temu Ale po dziewięciu miesiącach Ci przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 27.06.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 wracając do tematu: ja mam jasnobeżowe, bo ściany mam jasnobeżowe. W łazience też jasnobeżowe, bo glazura jasnobeżowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 wracając do tematu: ja mam jasnobeżowe, bo ściany mam jasnobeżowe. W łazience też jasnobeżowe, bo glazura jasnobeżowa Oj, to musisz mieć okropne mdłości (Przepraszam, musiałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 27.06.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Może muszę, ale nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Może muszę, ale nie mam Przyznam się, że moja górna łazienka jest też cała beżowa, oczywiście razem z włącznikami i wchodząc do niej też nie mam mdłości, choć powinnam No i czuję wyrzuty sumienia z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.06.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 No jak Wy tak możecie?! Jak to można od tego nie mieć mdłości?! Może muszę, ale nie mam Przyznam się, że moja górna łazienka jest też cała beżowa, oczywiście razem z włącznikami i wchodząc do niej też nie mam mdłości, choć powinnam No i czuję wyrzuty sumienia z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 No jak Wy tak możecie?! Jak to można od tego nie mieć mdłości?! Może muszę, ale nie mam Przyznam się, że moja górna łazienka jest też cała beżowa, oczywiście razem z włącznikami i wchodząc do niej też nie mam mdłości, choć powinnam No i czuję wyrzuty sumienia z tego powodu Toż przecie piszę, że od tego mnie wyrzuty obsypały i się wstydzę mej haniebnej postawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.06.2009 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 No jak Wy tak możecie?! Jak to można od tego nie mieć mdłości?! Może muszę, ale nie mam Przyznam się, że moja górna łazienka jest też cała beżowa, oczywiście razem z włącznikami i wchodząc do niej też nie mam mdłości, choć powinnam No i czuję wyrzuty sumienia z tego powodu Toż przecie piszę, że od tego mnie wyrzuty obsypały i się wstydzę mej haniebnej postawy I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.06.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A na ścianie z tapetą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts