sure 26.06.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam, ile się aktualnie placi za położenie m2 kostki granitowej (z przygotowaniem podloża), czy to zalezy od rozmiaru kostki? Czy w tym sa obrzeża? Podajcie, ile płaciliście? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.06.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Szkoda, że nei ma daty zamieszczenia ogłoszenia... btw, jest ulożenie kostki 60zł/m2, a "kompleksowe ułożenie kostki" od 160zł/m2. Ciekawe, co mają na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brukmirek 30.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kompleksowe wykonanie przez moją firmę to -niwelacja terenu,korytowanie,kruszywa,podsypka,kostka granitowa szara 4/6,układanie,zagęszczanie poszczególnych etapów robót,spoinowanie piaskiem granitowym.Cena takiego wykonania już od 170zł/m2 z gwarancją na 3lata.Cena samego ułożenia kostki granitowej na gotowym podłożu od 50zł/m2 w zależności od rozmiaru kostki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 30.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A jaki jest koszt za mb ułożenia obrzeża kostką 9/11?Chodzi mi o obrzeże między trawą,a częścia gdzie są rośliny(kora).W tej chwili w tym miejscu jest trawa,a podłoże na działce to piasek(brak gliny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_K 22.10.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Kompleksowe wykonanie przez moją firmę to -niwelacja terenu,korytowanie,kruszywa,podsypka,kostka granitowa szara 4/6,układanie,zagęszczanie poszczególnych etapów robót,spoinowanie piaskiem granitowym. Cena takiego wykonania już od 170zł/m2 z gwarancją na 3lata. Czy to jest cena samej robocizny, czy jakaś część materiału jest ujęta w cenie? Pozdrawiam, Krzysiek_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts