iza mama gabora 26.06.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Jak w temacie-szukam pomysłu na takie płotki.Chodzi mi o te podpory na korytka z kwiatami Nie wiem zupelnie jak je nazwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 26.06.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 I nie chodzi mi o takie http://www.frajman.pl/plotek-zaokienny.htm ale o wzory kutych,metalowych.Nikt nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 26.06.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 raczej chyba nikt tego już nie ma,modne to i ładne było w latach 80-tych,sorry ale bedzie ciężko kogoś znależć czemu Cię taka wizja naszła?tego już się nie stosuje teraz są tak piekne donice że aż grzech zasłaniac to jakimś płotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.06.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ale mi chodziło o takie brzuchate,kute u kowala.Zazwyczaj są one jakby poniżej parapetu.Ale niestety widzę,że nikt takich nie posiada.Albo macie a nie chcecie się podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts