bilbo 28.11.2003 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Poszukujemy sprawdzonej i niedrogiej ekipy budowlanej. Justa&Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zepp 01.12.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 moze cos wiecej ? do jakich prac i na kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2003 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Poszukujemy sprawdzonej i niedrogiej ekipy budowlanej. Justa&Robert Witam i polecam swoje usługi. Referencje na miejscu w Pracowni Archipelag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 10.01.2004 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 moze cos wiecej ? do jakich prac i na kiedy? Obecnie mamy "stan zero" - można go zobaczyć po kliknięciu w ikonkę domku poniżej. Na wiosnę chcemy ruszać dalej. Ściany z silikatów. Dach z cementowej dachówki. pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankowski 11.01.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 jestesmy firma z kamieńca wrocławskiego i wykonujemy wszelakie prace budowlane kontakt na emeil pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julian markisz 09.02.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 solidna ekipa budowlana mamy dobre referencje niskie ceny solidne wykonanie. tel.074-8683-878 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 13.02.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Witam, na wiosnę chcę ruszyć z budową w okolicach Jelcza-Laskowic, szukam ekipy. Domek z użytkowym poddaszem, około 110 m2. Istotne jest dla mnie by można było poznać referencje osób mniej więcej z tych samych okolic. Czekam na informacje, może ktoś z Was jest w stanie polecić sprawdzonych fachowców. Pozdrawiam - Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBK 17.02.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Witam, na wiosnę chcę ruszyć z budową w okolicach Jelcza-Laskowic, szukam ekipy. Domek z użytkowym poddaszem, około 110 m2. Istotne jest dla mnie by można było poznać referencje osób mniej więcej z tych samych okolic. Czekam na informacje, może ktoś z Was jest w stanie polecić sprawdzonych fachowców. Pozdrawiam - Michał. Do wykonania dachu mogę polecić firme BO DACH pana Bronisława Myszki, mieści się ona w Jelczu Laskowicach, telefon 318 81 57 lub 606112779 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 17.02.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Dzięki, ale czy mam rozumieć że ta firma robiła Twój dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBK 17.02.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Dzięki, ale czy mam rozumieć że ta firma robiła Twój dach? Nie, mieszkam sobie grzecznie w bloku. Ale ta firma robiła duuużo dachów w okolicach wrocławia, kupowali ode mnie dachówkę, albo klienci sami przychodzili i mówili że dach im będzie robił Pan Myszka, bo to fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 18.02.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Ok, dzięki, porozmawiam z nim. Podrążę jeszcze temat Napisałeś, że opinie pochodzą od ludzi kupujących od Ciebie dachówkę. Czy to oznacza, że zajmujesz się jej sprzedażą? Pytam, ponieważ chciałbym przed majem kupić dachówkę z mniejszym vatem + przechować w magazynie sprzedawcy do, powiedzmy, września. Co Ty na to? Pozdrawiam - Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBK 19.02.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Ok, dzięki, porozmawiam z nim. Podrążę jeszcze temat Napisałeś, że opinie pochodzą od ludzi kupujących od Ciebie dachówkę. Czy to oznacza, że zajmujesz się jej sprzedażą? Pytam, ponieważ chciałbym przed majem kupić dachówkę z mniejszym vatem + przechować w magazynie sprzedawcy do, powiedzmy, września. Co Ty na to? Pozdrawiam - Michał. odpowiedź przesłałam mailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts