evvellina 27.06.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 kupilam farbe lateksowa luxens w kolorze syreni spiew i jest on zdecydowanie za ciemny. sam kolor mi sie podoba, ale powinien byc duzo jasniejszy. czy moge sobie jakos go rozjasnic? np. przez dolanie bialej farby albo pigmentu? robil ktos juz keidys cos takiego? nie jestem do konca przekonana czy wyjdzie mi ten duzo jasniejszy szary kolor czy nie zrobi mi sie z tego jakis niebieski czy jakis inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 27.06.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 evvellina napisał: kupilam farbe lateksowa luxens w kolorze syreni spiew i jest on zdecydowanie za ciemny. sam kolor mi sie podoba, ale powinien byc duzo jasniejszy. czy moge sobie jakos go rozjasnic? np. przez dolanie bialej farby albo pigmentu? robil ktos juz keidys cos takiego? nie jestem do konca przekonana czy wyjdzie mi ten duzo jasniejszy szary kolor czy nie zrobi mi sie z tego jakis niebieski czy jakis inny. Dodać białej farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evvellina 27.06.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 rozumeim ze ta biala farba tez powinna byc lateksowa? moze byc innej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 28.06.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts