zorba128 27.06.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Witam Mam poblem z drzwiami łazienkowymi Porta. Futryna od strony zamka się wygięła (na wysokości zamka jest ponad 0.5cm węższa niż na dole/górze) - niestety zauważyłem to dopiero jak na krawędzi skrzydła śruby (i inne elementy wystające) wytarły ślady. Będę reklamował (drzwi i montaż od autoryzowanego dystrybutora) - ale podejrzewam, że futrynę wyprostują, a skrzydła nie będą chcieli wymienić. Jak myślicie - jest szansa, żeby dostać nowe skrzydło? Wydaje mi się to o tyle istotne, że w miejscu otarć jest wytarta wartwa laminatu, która stanowi ochronę konstrukcji skrzydła. A że w łazience bywa wilgotno - tamtędy będą piły wodę... pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkin 27.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Producent,razem z dystrybutorem podziekuja za wspolprace i tylie.Wedlug opisu,jest to wina niewlasciwego montazu.Albo zbyt duzo pianki bylo dano i nie byli stosowane razporki,lub na szrodku ffutriny nie byli zastosowane zadne mocowania.Alie moge sie mylic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts