Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jaki kolorek ???

marecki6

Recommended Posts

Wprawdzie ja nie Marecki, ale dzięki za odpowiedź ;)

Marecki,

kontakty mam normalnie, włączniki światła mam nisko :) Nie pamiętam dokładnie, coś ok. 70 cm - właśnie po to, żeby móc włączyć kolanem ;)

Cieszę się, że szarość Ci się spodobała!

Wybacz, spojrzałam na treść jednego postu, a na nadawcę drugiego - :oops:

Nie ma problemu :)

Wprawdzie ja nie Marecki, ale dzięki za odpowiedź ;)

Marecki,

kontakty mam normalnie, włączniki światła mam nisko :) Nie pamiętam dokładnie, coś ok. 70 cm - właśnie po to, żeby móc włączyć kolanem ;)

Cieszę się, że szarość Ci się spodobała!

Wybacz, spojrzałam na treść jednego postu, a na nadawcę drugiego - :oops:

Tylko nie ecru i kremy ciepłe - wyjdzie Ci budyń z wisienką :(

Obawiam się tylko, czy te czerwone meble z żółto-brązową podłogą się polubią....

Próbowałabym z jaśniutkim szarym, chłodnym - nie będzie ciemno w pochmurne dni ;) Wrzucam poglądową fotkę z moim szarym przedpokojem (NCS 1502-Y50R) - u Was mógłby być o ton jaśniejszy

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/hi/vg/3fv8/6TiDRS1Sm4tkDtcsJB.jpg

Joliska, czy mi się wydaje, czy ten szary jest odrobinkę domieszkowany beżem? Tak ciut ciut? Bo ja szukam zimnego szarego bez domieszek ale o takiej samej "jasności" jak Twój.

Alfo,

na podłodze mam panele Balterio, kolor dąb tasmański (seria tradition elite). Biele będę regularnie pucować, co przy braku dzieci i zwierząt nie powinno być syzyfową pracą ;) A poza tym, tylko pozornie biel jest bardziej brudochłonna niż inne kolory :)