marecki6 05.07.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 jeszcze nie , malowanie zaczne najwczesniej okolo 15 lipca ale jak juz bedzie po to na bank wkleje zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.07.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Joliska, fajny ten szary kolorek Super wygląda z białymi drzwiami i listwami. A tak przy okazji, na jakiej wysokości masz kontakty, jakoś nisko chyba? To ma zalety, bo przy zajętych rękach kolanem można światło włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.07.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kontakty mam normalnie, włączniki światła mam nisko Nie pamiętam dokładnie, coś ok. 70 cm - właśnie po to, żeby móc włączyć kolanem Cieszę się, że szarość Ci się spodobała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.07.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Wprawdzie ja nie Marecki, ale dzięki za odpowiedź Marecki, kontakty mam normalnie, włączniki światła mam nisko Nie pamiętam dokładnie, coś ok. 70 cm - właśnie po to, żeby móc włączyć kolanem Cieszę się, że szarość Ci się spodobała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.07.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Wprawdzie ja nie Marecki, ale dzięki za odpowiedź Marecki, kontakty mam normalnie, włączniki światła mam nisko Nie pamiętam dokładnie, coś ok. 70 cm - właśnie po to, żeby móc włączyć kolanem Cieszę się, że szarość Ci się spodobała! Wybacz, spojrzałam na treść jednego postu, a na nadawcę drugiego - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.07.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Nie ma problemu Wprawdzie ja nie Marecki, ale dzięki za odpowiedź Marecki, kontakty mam normalnie, włączniki światła mam nisko Nie pamiętam dokładnie, coś ok. 70 cm - właśnie po to, żeby móc włączyć kolanem Cieszę się, że szarość Ci się spodobała! Wybacz, spojrzałam na treść jednego postu, a na nadawcę drugiego - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 06.07.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Tylko nie ecru i kremy ciepłe - wyjdzie Ci budyń z wisienką Obawiam się tylko, czy te czerwone meble z żółto-brązową podłogą się polubią.... Próbowałabym z jaśniutkim szarym, chłodnym - nie będzie ciemno w pochmurne dni Wrzucam poglądową fotkę z moim szarym przedpokojem (NCS 1502-Y50R) - u Was mógłby być o ton jaśniejszy http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/hi/vg/3fv8/6TiDRS1Sm4tkDtcsJB.jpg Joliska, czy mi się wydaje, czy ten szary jest odrobinkę domieszkowany beżem? Tak ciut ciut? Bo ja szukam zimnego szarego bez domieszek ale o takiej samej "jasności" jak Twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.07.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kaszaku, to kolor z mieszalnika. W rzeczywistości jest bardziej popielaty niż beżowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 06.07.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Joliska, a co masz na podlodze? I jeszcze jedno: nie boisz się ,że te biele (drzwi, listwy) będą się szybko brudziły? Poza tym piękny przedpokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.07.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Alfo, na podłodze mam panele Balterio, kolor dąb tasmański (seria tradition elite). Biele będę regularnie pucować, co przy braku dzieci i zwierząt nie powinno być syzyfową pracą A poza tym, tylko pozornie biel jest bardziej brudochłonna niż inne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts