Bastek1 27.06.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 witammam problem, a razcej mój teść.ma okna drewniane, oba otwierane do środkai jak pada deszcz - to się leje do środkaco można zrobić?jedno skrzydło (lewe) skleiłem silikonem na stałe, jest ok, ale prawe jest używane do wietrzenia....uszczelki - nie działająprawdę mówiąc , nawet nie udało mi się stwierdzić, czy to futryna-mur puszcza, czy też okna, ale wydaj mi się, że okna wymiana odpada - raz drwno dobre, dwa-finansemoże ktoś coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.07.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 (edytowane) Bastek - za mało informacji by Ci pomóc. Może masz jakąś fotkę? Edytowane 5 Stycznia 2012 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 09.07.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Skoro nawet Ty nie wiesz którędy leci to jakiej pomocy się spodziwasz?Jeśli przecieka między murem, a ramą to zaakryluj, jeśli przecieka oknem to zamontuj uszczelki "działające". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts