gabon 27.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 widziałam w jakieś gazecie scianę z cegieł biała czy wiecie może w jaki sposób się ja wykonuje, mój majster nie ma pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 27.06.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Może zwykła cegła została po prostu pomalowana na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 27.06.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Też mi się widzi, że to cała tajemnica na białą ścianę z cegieł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieslav33 28.06.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Zwykła ściana z cegieł pomalowana na biało, ale uprzednio trzeba dobrze zrobić tzw. pointing, czyli równiutkie spoiny między cegłami. Wyrównuje je się specjalną łyżką lub po prostu wklęsłym chińskim dłutkiem (najtańszym) o odpowiedniej szerokości.Chyba, że chodzi o efekt surowości - wtedy biel od razu, bez bajerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabon 29.06.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dzięki, będziemy próbowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts