REMONTUJĄCY1719508863 12.10.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 posty takie jak mojego poprzednika utwierdziły mnie w przekonaniu iż warto było dołożyć parę złotych do oryginalnych rynien pomimo usilnych prób handlowca wlepienia mi Flamingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leemureek 20.01.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 czy w jakości od tamtego czasu coś się zmieniło w rynnach tej firmy? Sam już nie wiem co mam wybrać? Galecco, Flamingo, czy jeszcze coś? Muszę kupić rynny na dom i garaż wolno stojący i normalnie nie wiem ... Co teraz polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolek1986 20.01.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Ja za ok 2 tygodnie finalizuje pokrycie i mam oferty pomiędzy Galeco i Lindab... Sam nie wiem na które się jeszcze zdecyduje... w domu mam Planje Siba już 8 rok i wsio oki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek188 21.01.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Sam mam na dachu wenecje wersje szwedzka,lezy od roku,prezentuje sie cacy,natomiast jak ja kupywalem handowiec usilnie namawial mnie na. rynny galeco,wiec. takowe nabylem,rynny jak rynny,na wenecji na pewno nie bylo wypalone for sabb,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leemureek 22.01.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Dzięki za podpowiedź. Rozesłałem zapytanie do kilku firm po wycenę rynien między innymi Ruuki, Galecco, Lindab. Zobaczymy co ciekawego z tego wyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek188 27.01.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 P.s jest wypalony znak ssab bez for,czyli orginal,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 27.01.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Jedno jest pewne, gwarancja budmatu jest warta tyle co nic. Miałem do czynienia z tym Państwem i wiem, że gwarancja jest na papierze. Budmat wychodzi z założenia, że wiekszość nie będzie chciała się sądzić. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 27.01.2015 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Jedno jest pewne, gwarancja budmatu jest warta tyle co nic. Miałem do czynienia z tym Państwem i wiem, że gwarancja jest na papierze. Budmat wychodzi z założenia, że wiekszość nie będzie chciała się sądzić. pzdr Myslisz ze tylko budmat?? Pacuję z w handlu pokryciami okolo 10 lat i nie przypominam sobie aby kiedykolwiek jakaś reklamacja została uznana. Gdzies wczesniej ktos pisał o ruukki finera, Rdza od opiłków po wkretach...takie było stanowisko firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC4 20.09.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Myślicie że warto kupić rynny Budmat Flamingo czy lepiej dołożyć i kupić coś droższego?Skoro są robione ze stali SSAB to pod względem korozji pewnie są takie same jak drogie marki tylko boję się jak jest z wytrzymałością różnych uchwytów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts