dawid73 29.11.2003 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Stawka Vatu 22% ma być od 1 maja ale producenci już mogą np. od 1 stycznia podwyższyć cenę netto .Czy coś może mi się stać np. z cementem na mrozie czy ceramiką, ale pod dachem. Myślę też o załadunku gratis jak kupię bezpośrednio na budowę. ps. Chciałbym czekać do wiosny z budową Mam dużo przestrzeni do magazynowania pod dachem ale nie ogrzewane. tj. typowa stodoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 29.11.2003 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Poczekałbym trochę, aż przyjdą śniegi i mrozy (martwy sezon budowlany) i kupowałbym ceramikę. Z cementem raczej bym nie ryzykował. Dastanie trochę wilgoci i "umarł w butach". P.S. Nie widziałem w Lęborku ani jednej stodoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid73 01.12.2003 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 To nie jest typowa stodoła trochę na nią za duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts