Puszka 28.06.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witam W piwnicy mamy mieć pralnie i suszarnie.Jest to stary dom remontowany i jest tam bardzo duża wilgoć. Bojąc się że pranie bedzie schło tygodniami pomyślałem że zastosuje jakiś pochłaniacz wilgoci - osuszacz powietrza. Możecie coś polecić w dogodniej cenie?? Pozdrawiam Puszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 28.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Zrób odwodnienie pionowe i wilgoć zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 28.06.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Zrób odwodnienie pionowe i wilgoć zniknie A może izolację pionową i drenaż ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 28.06.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Po prostu zadbaj o porządną wentylację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.06.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 w ostateczności kup klimę - taka wolnostojaca - działa nad wyraz skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_______m 29.06.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Osuszacz jest bardzo dobrym rozwiązaniem, więc napewno "zabierze" dużo wilgoci z pomieszczeń piwnicznych. Sprzedaliśmy osuszacz znajomym na budowe i dziennie ściągają po ok. 8-10L wody i tak już od prawie 3 miesięcy. Bardzo się dziwili, że tyle wody jest w ścianach - a to dopiero 1/3 wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 30.06.2009 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Puszka, od dwóch tygodni mam osuszacz Desa DH 721, kupiony przez Allegro. Osuszacz działa, tyle mogę powiedzieć. Wylewam około 10l na dobę, czyli połowę tego, co deklaruje producent dla 30st.C i 80% wilgotności. Tyle, że u mnie nie ma aż takiej wilgoci. Nie mam porównania z innymi osuszaczami. Wybrałem go na zasadzie porównania z dwutygodniowym wypożyczeniem. W każdym razie póki co jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts