Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ci co nie dojechali - błaganie o wybaczenie -:(

Recommended Posts

Zacznę jako facet pierwszy.

Umawiamy się że muszą być poważne.

Niektórzy znają mój problem z domem i autostradą - Ci którzy nie znają znajdą na forum.

Na tydzień i kilka dni przed spotkaniem GDDKiA podpisała bezprawna umowę z wykonawcą z zastrzeżeniem że na początku lipca wchodzą i równają nas z ziemią.

Od poniedziałku do soboty nie robiłem niczego innego niż spotkania wyjazdowe do prawników, organizacji ekologicznych, profesorów którzy pisali opinie wykorzystane w pozwoleniach.

Do tego dochodziły wizyty w prokuraturze i CBA.

Acha. Pracuję jeszcze i wykarmiam rodzinę oraz daję zarabiać pracownikom.

Nawet w sobotę miałem umówione spotkanie.

Na jutrzejrzy poniedzialek o 8.10 z wojewodą i o 12.00 w GDDKiA + z panią Senator w międzyczasie.

Błagam.

Wybaczcie i spróbujcie zrozumieć.

Bardzo wszystkich przepraszam -:(

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zaraz sie lepiej poczułem jak mi Daga wybacza :)

Ale naprawdę, to są ostatnie godziny w których muszę powalczyć o swoje i innych, mniej przebojowych a pokrzywdzonych.

PS:

zdjęcia są naprawdę niezłe,potęgują tylko żal dla nieobecnych, filmik też obejrzałem - żałuję uczciwie że nie mogłem dojechać.

Macie mi wszyscy uwierzyć.

Pozdrawiam

Ja też bardzo żałuję, że nie przybyłem. Do ostatniej chwili myślałem, że się uda :/ Szczegóły opisałem w wewontku innym...

Skrótowo tylko dodam, że kocioł ma się dobrze, choć mu się układ strasznie zapowietrza... Wciąż nie doszedłem przyczyn i źródła wycieku tego tlenku węgla, który wzbudza mi czujkę :/

Przeprowadzka już prawie zakończona - wczoraj, a raczej dzisiaj o 1:30 w nocy wróciliśmy po ostatnim kursie... Biedny punciak się prawie gotował, ale jakoś dał radę...

Ufam, że może next time się uda, a na dodatek będzie możliwe u nas przenocowanie (daleko nie mam, choć strasznie blisko też nie jest) - namioty też wchodzą w grę - mamy całkiem sporo działki do dyspozycji ;).

Dobrosiu, no Tobie wybaczamy-dziecię najważniejsze. Życzymy córci żeby szybko wyzdrowiała. A pani Braza co ma na swoje usprawiedliwienie co? I pan J?

przecież j się nie zapisał, bo już po ogłoszeniu daty wiedział, że będzie w robocie :-?

do tego doszedł kurs i egzamin w sobotę, na siłę to mógłbym być jakieś dwie godziny na zlocie

mógłby nie zdążyć dopchać się do pani J coby ją osobiście poznać,

więc te jakieś 700km przejechane byłoby na marne :oops: :-? :wink:

Daggulko, nie chadzam do teatru, w operze tez nie bywam ... hmmm

i zastanawiam sie gdzie by tu ...

zdjęcia /ze mną/ co prawda były do zdobycia /po spotkaniach grupy podkarpackiej/ - bez autografu, co prawda

p.s.

rudy nie jestem - jeśliby o to chodziło ...

brzoza ....Ty mnie tu nie mydlij :roll:

zapytaj innych - jo ślonsko baba ze wsi żech jezd - tez do opery nie chadzam .... a czy to ważne jest?

ja po prostu chciałabym Cie w końcu kiedyś poznac ... mogę dorwać Seba (przy okazji wyrywając mu wszystkie śkuty bo obiecał, że jak sie udo to przyjedzie - i sie nie udało) , i namówic go na ten wrzesień ... i zabrałby Cie i byscie przyjechali :wink: :lol: ... i byłabym bardzo rada , i piernicze już od rzeczy .... ale taki własnie mam niecny plan :lol:

No to może teraz ja…. Strasznie żałuję i przepraszam że nie udało mi się dotrzeć ale w robocie musiałam godzinę dłużej zostać i zanim bym wróciła do domu i wyszykowała się to zaraz musiała bym już wracać. :(

Mam nadzieje że zostanę rozgrzeszona i na następną imprezę jeszcze zaproszona. :oops: