bobiczek 28.06.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Zacznę jako facet pierwszy. Umawiamy się że muszą być poważne. Niektórzy znają mój problem z domem i autostradą - Ci którzy nie znają znajdą na forum. Na tydzień i kilka dni przed spotkaniem GDDKiA podpisała bezprawna umowę z wykonawcą z zastrzeżeniem że na początku lipca wchodzą i równają nas z ziemią. Od poniedziałku do soboty nie robiłem niczego innego niż spotkania wyjazdowe do prawników, organizacji ekologicznych, profesorów którzy pisali opinie wykorzystane w pozwoleniach. Do tego dochodziły wizyty w prokuraturze i CBA. Acha. Pracuję jeszcze i wykarmiam rodzinę oraz daję zarabiać pracownikom. Nawet w sobotę miałem umówione spotkanie. Na jutrzejrzy poniedzialek o 8.10 z wojewodą i o 12.00 w GDDKiA + z panią Senator w międzyczasie. Błagam. Wybaczcie i spróbujcie zrozumieć. Bardzo wszystkich przepraszam - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nie ma o czym mówić - oczywiście że TAK, poza tym spółczuje Ci szczerze ipowiem zeproblemy z 1/4 postu jużby cie usprawiedliwiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.06.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Gaweł!Wysyłam na priv skrót linka, oceń sam. Musicie zrozumieć - a Ty wszystkich przekonasz po obejrzeniu.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.06.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dobra Bobiczek ma wybaczone i współczujemy mu oczywiście. Kto następny nastawia głowę pod topór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Bobiczek - na priv Ci napisałam, oczywiście że jesteś usprawiedliwiony . Mam nadzieje, że będziemy mieć jeszcze niejedną okazje poznać sie osobiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.06.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Zaraz sie lepiej poczułem jak mi Daga wybacza Ale naprawdę, to są ostatnie godziny w których muszę powalczyć o swoje i innych, mniej przebojowych a pokrzywdzonych. PS: zdjęcia są naprawdę niezłe,potęgują tylko żal dla nieobecnych, filmik też obejrzałem - żałuję uczciwie że nie mogłem dojechać. Macie mi wszyscy uwierzyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dobra Bobiczek ma wybaczone i współczujemy mu oczywiście. Kto następny nastawia głowę pod topór? http://www.graniczna-net.internetdsl.pl/portalik/rysunki/maly/1.jpg Kajam się Uczciwie też dodam: cholernie żałuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 to chyba dotyczy tych co się zapisali i nie przyjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Chodzi o to, że byłam zapisana i to do końca, nie wykreslałam się z listy ... dlatego poczułam się wezwana do tablicy ... ale z dziką przyjemnością przestanę się kajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.06.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Pokajałam się w głównym wątku , ale i tu się obsypię popiołem - córa lat trzy plus prawie 40 stopni gorączki .Ten zestaw mnie uziemił w domu. Dzis lekarz i temperatura zjechała do 38. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dobrosiu, no Tobie wybaczamy-dziecię najważniejsze. Życzymy córci żeby szybko wyzdrowiała. A pani Braza co ma na swoje usprawiedliwienie co? I pan J? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 29.06.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja też bardzo żałuję, że nie przybyłem. Do ostatniej chwili myślałem, że się uda :/ Szczegóły opisałem w wewontku innym... Skrótowo tylko dodam, że kocioł ma się dobrze, choć mu się układ strasznie zapowietrza... Wciąż nie doszedłem przyczyn i źródła wycieku tego tlenku węgla, który wzbudza mi czujkę :/ Przeprowadzka już prawie zakończona - wczoraj, a raczej dzisiaj o 1:30 w nocy wróciliśmy po ostatnim kursie... Biedny punciak się prawie gotował, ale jakoś dał radę... Ufam, że może next time się uda, a na dodatek będzie możliwe u nas przenocowanie (daleko nie mam, choć strasznie blisko też nie jest) - namioty też wchodzą w grę - mamy całkiem sporo działki do dyspozycji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jak powiem, że .... siła wyższa to uwierzysz Oglądałam zdjęcia, nie wszystkich rozpoznaję, a szkoda, fajnie by było gdyby ktoś je opisał dokładniej.... taka tam moja fanaberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 o ile pogrywać w kulki = siła wyższa - to ja wierze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 brzoza - skoro ja Cie już tu dorwałam ... to Ty mi mój przyjacielu powiedz , kiedy Ciebie poznam osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dobrosiu, no Tobie wybaczamy-dziecię najważniejsze. Życzymy córci żeby szybko wyzdrowiała. A pani Braza co ma na swoje usprawiedliwienie co? I pan J? przecież j się nie zapisał, bo już po ogłoszeniu daty wiedział, że będzie w robocie do tego doszedł kurs i egzamin w sobotę, na siłę to mógłbym być jakieś dwie godziny na zlocie mógłby nie zdążyć dopchać się do pani J coby ją osobiście poznać, więc te jakieś 700km przejechane byłoby na marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Daggulko, nie chadzam do teatru, w operze tez nie bywam ... hmmm i zastanawiam sie gdzie by tu ... zdjęcia /ze mną/ co prawda były do zdobycia /po spotkaniach grupy podkarpackiej/ - bez autografu, co prawdap.s.rudy nie jestem - jeśliby o to chodziło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 brzoza ....Ty mnie tu nie mydlij zapytaj innych - jo ślonsko baba ze wsi żech jezd - tez do opery nie chadzam .... a czy to ważne jest? ja po prostu chciałabym Cie w końcu kiedyś poznac ... mogę dorwać Seba (przy okazji wyrywając mu wszystkie śkuty bo obiecał, że jak sie udo to przyjedzie - i sie nie udało) , i namówic go na ten wrzesień ... i zabrałby Cie i byscie przyjechali ... i byłabym bardzo rada , i piernicze już od rzeczy .... ale taki własnie mam niecny plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 29.06.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 No to może teraz ja…. Strasznie żałuję i przepraszam że nie udało mi się dotrzeć ale w robocie musiałam godzinę dłużej zostać i zanim bym wróciła do domu i wyszykowała się to zaraz musiała bym już wracać. Mam nadzieje że zostanę rozgrzeszona i na następną imprezę jeszcze zaproszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts