Gość 29.11.2003 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Czy ktoś z Was zna jakieś strony internetowe, gdzie można znaleźć zdjęcia niezakafelkowanych od ziemi aż po sam sufit łazienek ? Rozumiem, że producentom i sklepom zależy na tym, żeby klienci kupowali jak najwięcej i stąd te całkowicie zakaflowane aranżacje A mnie marzy się przytulna malowana łazienka, mozaika ma być tylko w okolicach wanny i umywalki. Ale chciałabym zobaczyć jak to wygląda i czy moje wyobrażenia mają jakikolwiek sens Jestem wzrokowcem i opisy niestety mało mi mówią, muszę to zwyczajnie zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka G. 29.11.2003 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Napisz do mnie to prześlę Ci jakieś moje projekty [email protected] Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gizela 06.12.2003 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Napisz do mnie to prześlę Ci jakieś moje projekty [email protected] Pozdrawiam Aga Proszę o przysłanie mi projektu łazienki. Pani Agnieszko ratunku bo nie mam pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mAgnes 08.12.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Kilka zdjec ze strony Kola http://www.kolo.com.pl/produkty/kolo/ceramika/fantasia/aranzacje/images/zd_4_duze.jpg Tu jest z mozaika, reszta w kafelkach, ale mozna z nich zrezygnowachttp://www.kolo.com.pl/produkty/kolo/ceramika/aplauz/aranzacje/images/zd2_d.jpg Bardzo mi sie to rozwiazanie podoba (tylko nieco inne plytki)http://www.kolo.com.pl/produkty/kolo/ceramika/novatop/aranzacje/images/zd4_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 09.12.2003 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Tutaj znajdziesz kilka ciekawych i odważnych propozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katy 09.12.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Ten, Gość zadający pyt. na samym początku to ja, już się zarejestrowałam Ogromne dzięki dla wszystkich, za przykłady takich realizacji. Własnie o coś takiego mi chodziło. Łazienka będzie niestety dość mała (5m2) więc wszystko musi być przemyślane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 09.12.2003 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Oj w takim przypadku musi być bardzo przemyślane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katy 09.12.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Hehehe, no niestety ciężko upchnąć tam wszystko co podpowiada wyobraźnia. Chyba, że w wersji dla liliputów Widziałam gdzieś w jakimś salonie, właśnie tak urządzoną łazienkę dla dzieci, z mini umywaleczką, sedesikiem itd. i uczucie jest naprawdę przedziwne. Człowiek czuje się wielki i niezręczny, jak słoń w składzie porcelany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 09.12.2003 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 No ale to chyba nie wchodzi w rachubę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość goga 11.02.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 A jak są wykończone brzegi płytek , kiedy tworzą one na ścianie takie jakby schodki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szpulka 11.02.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 malowane ściany http://www.mdom.pl/mdom.htmlrealizacje-> śródziemnomorskie klimaty -> zdjęcie 8,9,10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 11.02.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Zakończeniem płytek może być taka plastikowa listewka o zaokrąglonych kształatach, dopasowana do koloru lub o jakiejś kontrastującej barwie. Ja coś takiego widziałem u znajomych, bardzo to ciekawie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Szpulko miła, na podanej stronie nie ma zdjęć, czyżby tylko u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 11.02.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Kliknij na :REALIZACJE pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Niestety, na podanej stronie mam tylko informacje o firmie, a napisu REALIZACJE nie ma i nic coby można otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 No tak, należało przesunąc obraz....ale gapa ze mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 15.02.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Nie martw się, też się nie zorientowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.02.2004 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 bobo 30 dzięki, już mi lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts