zinger75 28.06.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Upuscilem z duzej wysokosci twardy, kanciasty przedmiot na podloge, efektem czego jest trojkatna dziura glebokosci kilku mm w panelu (laminat). Macie jakies sugestie czym to wypelnic i zamaskowac? Kolor ciemny orzech (panele Witex seria Grande). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zinger75 30.06.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No nie wierze, że nikomu się taki wypadek nie przytrafil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 02.07.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Mi się przytrafiłWymieniliśmy ten uszkodzony panel. Chyba jedną z zalet paneli jest to, ze jak się któryś uszkodzi to można wymienić na nowy.O zaklejaniu dziur nigdy nie słyszałam, ale może można spróbować taką masą do rys i dziur w drewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zinger75 02.07.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Mi się przytrafił Wymieniliśmy ten uszkodzony panel. Chyba jedną z zalet paneli jest to, ze jak się któryś uszkodzi to można wymienić na nowy. O zaklejaniu dziur nigdy nie słyszałam, ale może można spróbować taką masą do rys i dziur w drewnie... Ale to jest panel w środku, jak go wymienić nie rozbierając połowy podłogi? Mówimy o podłodze laminowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 02.07.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 U nas właśnie rozbierano pół podłogi:) Trzeba ponumerowac panele, zeby później znów pasowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona0506 02.07.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A może korkiem w płynie. Co prawda nigdy nie widziałam tego cuda, ale obiło mi się o uszy, że coś takiego istnieje i wypełnia się nim szczeliny na łączeniu płytek z parkietem. Może do wypełnienia dziury też będzie się nadawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 02.07.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ślad będzie ale spróbuj zabejcować podobnym kolorem do panela jeśli się przbiłeś do HDF-u i zamalować/wypełnić lakierem bezbarwnym do parkietów, ew przepolerować papierem 2000 i pastą ścierną. IMHO za parę dni zapomnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTADRA 02.07.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 U nas też panel był wymieniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zinger75 03.07.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Chyba spróbuję z jakimś woskiem czy kitem. Natrafiłem na wątekhttp://forum.muratordom.pl/szpachlowka-i-ubytki,t163286.htm, w którym są namiary na taki właśnie wosk. Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts