alutka74 28.06.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 To kolejne z pytań zanim zapadną ostateczne decyzje... Moi drodzy, ze szprosami czy bez? Jak uźytkuje się te pierwsze, chodzi mi głównie o mycie? .. aha i czy nie ograniczają widoków na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 28.06.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Jeżeli szprosy są pomiędzy szybami to nie przeszkadzają w myciu. A do domku, który budujecie powinny pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majalu 28.06.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 pytanie- po co szprosy? Ma to jakis praktyczny wydźwięk? Estetycznie- wg mnie mogą sporo narzucać stylistycznie we wnętrzach, a jak się przedobrzy dać kiczowaty rezultat, ja bym nie brała, okna bez, zawsze bezpieczniejsze i mniej potencjalnie ciotkowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass534 28.06.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ze szprosami czy bez, to raczej rzecz gustu i finansów. Z myciem bez różnicy i z widokiem tez wszystko ok My od samego początku wiedzieliśmy, że będziemy robic ze szprosami, bo tak nam sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alutka74 28.06.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ...popadam ze skrajności w skrajność... tak naprawdę marzą mi się nieskrępowane duże przeszklenia, tylko. że mąż tradycjanalista mi się trafił i muszę to jakoś wypośrodkować a skoro zaczęłam juź ten wątek, to może macie też doświadczenia w użytkowaniu takich wielgachnych kwater? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 28.06.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 choć na wizualizacji Twojego domu są szprosy w oknach, ja bym ich nie robiła:)Gdyby to był wiejski dom z okiennicami, to owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 28.06.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Szprosy nie są tanie, ja zrezygnowałam po usłyszeniu ceny 20 zł za pole. Na wizualizacji domku, w jednym oknie jest 12 pól. Domek bez szprosów , też ładny. W razie nagłego przypływu gotówki , można taką nakładkę na szybę założyć udającą szprosy wtapiane w szybę. Oczywiście do mycia okna tę nakładkę się zdejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.06.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 http://forum.muratordom.pl/okna-ze-szprosami-czy-bez,t141919.htm?highlight=okna%20szprosami Tam dyskutowali na ten temat, możesz zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.06.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Tu też: http://forum.muratordom.pl/szprosy-w-oknach,t5419.htm?highlight=okna%20szprosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witch13 29.06.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 mnie osobiście nie podobają się szprosy, wiecie co ostatnio widziałam...., dom z malutkimi oknami które oprócz tego, że były małych rozmiarów same w sobie to jeszcze były w nich szprosy...TRAGEDIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.06.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jeżeli szprosy są pomiędzy szybami to nie przeszkadzają w myciu ale są uważana za kiczowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts