leszekg 29.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witam, Kto może plecić jakąś inną firmę do rekuperacji niż Link-air? Chciałbym mieć jakieś porównanie i poziom odniesienia. Widzę, że Link-air robi bardzo dużo z jednej strony to dobrze, a zdrugiej to źle więc chce zobaczyć jak to robią inni. Po za tym mam pytanie co do rekuperatora. Czy instalowaliście inny niż "polecany" przez firmę montażową? Chodzi o to, że czesto widzę, że te wytwarzane przez nich po prostu są słabe. Jak widzę taki z filtrem z papieru to mnie krew zalewa. Bo niby jak w takiej sytuacji mozna miec 98%. ) Dzieki za info i pozdrawiam. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyrozaur 29.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Polecam firmę Wentylacje Kowalskihttp://www.wentylacje-kowalski.pl są przedstawicielem producena rekuperatorów Pro-Vent. Sam mam wykonaną przez nich instalacje. Odpowiadając na pytanie o wybór rekuperatora to sam znalazłem producenta Pro-Vent, na ich stronie znalazłem przedstawiciela na Warszawę - firmę Wentylacje-Kowalski. Konkretny typ i model rekuperatora,a jest tego troszkę do wyboru, został wybrany przez firmę Kowalski. Na początku spotkałem się z przedstawicielem, prezentując mu projekt domu, po czym otrzymałem propozycję instalacji wraz z dokładną wyceną. Powinienem jeszcze dodać, że o rekuperacji pomyślałem dosyć wcześnie, na etapie adaptacji projektu, więc murując dom, mogłem go już delkatnie dostosować do wentylacji (rezygnacja ze zbędnych kanałów wentylacyjnych i kominów, pozostawienie dziury w stropie na przejście rur). Pod względem podejścia do klienta i profesjonalizmu - firma plasuje się w ścisłej czołówce ekip, z usług których korzystałem. PS- moja instalacja jest już zkończona, ale trwają jeszcze prace wykończeniowe w domu, więc instalacja nie pracuje, nie mogę wieć powiedzieć jak będzie się sprawdzać na codzień.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekg 29.06.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 1. Jestem na etapie stanu surowego.2. Gazowy. W tej chwili ostatecznej decyzji nie podjeliśmy co dotego jaki.3. Przekroje moge wyslac na maila ale adresu nie posiadam a na stronie tez nie moge znalezc. 4. Tak jak w tytule jestem z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekg 29.06.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Polecam firmę Wentylacje Kowalskihttp://www.wentylacje-kowalski.pl są przedstawicielem producena rekuperatorów Pro-Vent. .....[/url] Dzięki za info. Właśnie o tego typu informacje mi chodziło. Na prawde bardzo dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts