Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poznań i okolice: meble kuchenne, stolarz, meble na wymiar, schody

Punia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 97
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 year później...
  • 2 weeks później...
Zna ktoś łebskiego stolarza, który zrobi zabudowę wnęki (biblioteka) i wymyślone przez nas meble do łazienki? Jakoś nie moge nikogo znaleźć, pomóżcie!

w kostrzynie wlkp jest stolarz ktory robi meble na zamowienie,na wymiar i tanie przede wszystkim nazywa sie Wiaz i mieszka za torami jak sie jedzie na czerlejnko

• 3 months później...
  • 6 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...

Witam

Mam dwa pytania

1.Czy ktoś zna może osobę robiącą aranżacje kuchni chodzi mi o meble z IKEI?

2.Gdzie w Poznaniu można zrobić projekt mebli kuchenny z BRW i otrzymać go przed podpisywaniem umowy. (Wiem, że taki projekt kosztował 100zł)

Proszę i info może być równiez na priva.

Z góry wielkie dzięki

• 5 months później...

zobacz tutaj http://www.kuberameble.pl

My mamy od nich kuchnie właśnie taką w nowoczesnym stylu i jesteśmy bardzo zadowoleni - zwłaszcza żona bo ja niezbyt mam dar do gotownia. Jeśli wiesz co chcesz to prawie na 100% wszystko dają radę to zrobic. Firma z okolic Krotoszynia ale pracują w całej wlkp.

maslak, a możesz podać tutaj na forum czy tez na PW cene kuchni, bo wiadomo, ze ceny skaczą od kilku do kilkunastu tysięcy i zależy wszystko od tego co klient sobie życzy itp...

ale zakładając, ze potrzebuje na długość ok 325cm kuchni łamanej w kształcie litery l... to jakich kosztów moge się spodziewać!?

pytam orientacyjnie