Punia 02.08.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Dobry a nawet bardzo dobry stolarz z okolic Wielkopolski.Taki co to zrobi ładną komode, stół, regał. Moze ktoś polecić ? Punia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 mam takiego w Gorzowie, ale czeka się kilka miesięcy, bo robi najczęściej większość mebli i schody w domach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Punia 05.08.2005 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Jak dobry, to moze warto poczekac ? Tymbardziej ze w grę wchodzi solidny stół+krzesła, komoda i witryna.Mozna prosic o namiar ? Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 06.08.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 A schody dębowe w jakich cenach robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotah 18.10.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Zna ktoś łebskiego stolarza, który zrobi zabudowę wnęki (biblioteka) i wymyślone przez nas meble do łazienki? Jakoś nie moge nikogo znaleźć, pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 19.10.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Spróbuj, kuchnie i schody robi fajnie. Namiary wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imak 02.11.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Buduję dom w Poznaniu i wiosną-latem będzie potrzebny mi stolarza i do schodów i do mebli kuchennych. Bardzo proszę również o kontakt do tego pana. Z góry dziękuję. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadia2307 02.11.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Zna ktoś łebskiego stolarza, który zrobi zabudowę wnęki (biblioteka) i wymyślone przez nas meble do łazienki? Jakoś nie moge nikogo znaleźć, pomóżcie! w kostrzynie wlkp jest stolarz ktory robi meble na zamowienie,na wymiar i tanie przede wszystkim nazywa sie Wiaz i mieszka za torami jak sie jedzie na czerlejnko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 03.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 magadalena - proszę także o namiary, może jakieś fotki z jego prcy, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekker 19.02.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 POZNAŃ montaż mebli kuchennych,układanie paneli najlepsze ceny.tel: 885480854e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dstasiu 06.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam wszystkich Mam prośbe czy mógłby ktos doradzic gdzie można dostac na wymiar lub nie dobre i niedrogie meble kuchenne w wielkopolsce.Pozdrawiam id dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 15.09.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Szukam dobrego stolarza z zacięciem artystycznym w Wielkopolsce - mam do zlecenia kuchnię do wykonania w Poznaniu. Czy ktoś może polecic swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 16.09.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 665981030 Miłosz. Zadzwon i pogadaj. Facet jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 29.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 WitamMam dwa pytania1.Czy ktoś zna może osobę robiącą aranżacje kuchni chodzi mi o meble z IKEI? 2.Gdzie w Poznaniu można zrobić projekt mebli kuchenny z BRW i otrzymać go przed podpisywaniem umowy. (Wiem, że taki projekt kosztował 100zł)Proszę i info może być równiez na priva.Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 29.06.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Aranżację kuchni z ikei możesz zrobić sam/a - na ich stronie jest prościutki program, są tam wszystkie elementy mebli ikeowskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gniezniok 04.12.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witamjestesmy na etapie wyboru wykonawcy kuchni. Styl nowoczesny. Szukamy fachowców lub firmy z wlkp ktore nie zabijają ceną jak rust, wrzosowa etc.Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 09.12.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 zobacz tutaj http://www.kuberameble.pl My mamy od nich kuchnie właśnie taką w nowoczesnym stylu i jesteśmy bardzo zadowoleni - zwłaszcza żona bo ja niezbyt mam dar do gotownia. Jeśli wiesz co chcesz to prawie na 100% wszystko dają radę to zrobic. Firma z okolic Krotoszynia ale pracują w całej wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gniezniok 09.12.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dzieki maslaku... Juz myslalem ze wlkp przestała meblami stać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 09.12.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Nie ma sprawy. Robią solidnie i bardzo dokładnie tylko z terminami trochę przeciągają - jak myślisz o kuchni na wiosnę to lepiej zamawiaj już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
massiwo 09.12.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 maslak, a możesz podać tutaj na forum czy tez na PW cene kuchni, bo wiadomo, ze ceny skaczą od kilku do kilkunastu tysięcy i zależy wszystko od tego co klient sobie życzy itp... ale zakładając, ze potrzebuje na długość ok 325cm kuchni łamanej w kształcie litery l... to jakich kosztów moge się spodziewać!? pytam orientacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts