jerzy33 29.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Czy ktoś już przeszedł zmianę taryfy na normalną bez oddawania budynku do eksploatacji. Z dwóch różnych rejonów ZE W-Wa Teren otrzymuję sprzeczne informacje. Podobno powstało rozporządzenie z początku listopada poprzedniego roku, z którego wynika, że nie trzeba oddawać budynku do eksploatacji aby zmienic taryfę. Moze macie jakieś doświadczenie w tym temacie, nazwa rozporządzenia też by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulus1 29.06.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 W styczniu tego roku zmienialem taryfe z budowlanej na G12 w PGE Warszawa teren (Siedlce) i jedyne co chcieli to oby byl zalozony osprzet wewnatrz domu i otynkowane sciany, odbioru nie wymagali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 30.06.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Konstancin Jeziorna wymagał odbioru - trudno z takim monopolem rozmawiać o logicznych sprawach. Raz próbowałem (na etapie przyłącza) i gdy facetowi z ZEWT skończyły sie argumenty na mój wniosek o przyłącze ziemne stwierdził, że jak będę marudził to mnie 2 lata nie podłączą. Trza dać co chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts