Gość woox29 29.11.2003 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 witam serdecznie przeczytałem post o zmywarkach i doszedłem do wniosku ,żeby sobie takową zafundowac. Ale mam pytanie , zdecydowałem sie na taką z przepływowym podgrzewaczem wody , chodzi mi o to czy mozna zamontować dopływ na ciepłej wodzie wtedy podgrzewacz miał by mniej roboty , sprzedawca nie potafił mi tego wyjaśnic .Twierdził ,ze tylko te na rynek rosyjski mają taką mozliwość , pozostałe raczej nie . Proszę o odpowiedz.Pozdrawiam , to jest mój debiut na forum, do tej pory tylko czytałem i czerpałem doswiadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przmslw 29.11.2003 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Ja mam normalną zmywarkę podłączoną do ciepłej wody od paru lat i wszystko jest OK. Można by jedynie zastosować podłączenie wody w stalowym oplocie - mniejsze niebezpieczeństwo pęknięcia. No chyba że kupisz zmywarkę z systemem aqua-stop lub coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 30.11.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 jak sprzedawca nie wie to pokaz mu instrukcje obslugi, tam jest napisane, ze mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts