Arek99 18.10.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Żonie spodobały sie sofy skórzane z firmy Gawin. Macie jakies doświadczenia z produktami tej firmy?http://www.gawin.pl/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.10.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Żonie spodobały sie sofy skórzane z firmy Gawin. Macie jakies doświadczenia z produktami tej firmy? http://www.gawin.pl/pl/ Od 2 lat uzytkuje taki mebel. Narozna sofa z alcantary. Wykonanie pozostawia duzo do zyczenia - zwlaszcza wypelnienie poduszek, nierowne szycie, kiepskiej jakosci okucia.Cena natomiast niewysoka a wiec cos za cos. Eljota ani Klera za te pieniadze nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinha 29.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witam, zamierzamy kupić meble firmy Gawin, ale niewiele można o tym poczytać. Czy ktoś może doradzić, czy warto? Ile wyniósłby koszt takich mebli przy ok. 9 mb? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 03.08.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Hej, czy ktoś użytkuje meble Gawin ? Interesują nas opinie o ich stołach (oglądaliśmy - fajnie mają rozkładane prowadnice, jedyny minus to dosyć cienki blat z płyty wiórowej), może też sofy, narożniki... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 05.08.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Widzę, że niezbyt Gawin popularny jest... A może nikt nie ma stołów tej firmy. No to może opinie o sofach, narożnikach... ? Cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okaaga 05.08.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ja użytkuje 3,5 roku sofy z eko skóry lakierowanej nie nażekam nic nie pęka cały czas wygladają na nowe. Pamiętam że jak mi je dostarczyli to okazało się że tapicerka ma skazę taki ciemniejszy pasek na siedzisku ale przyjechali i na miejscu wymienili mi na nowe. więc uważam że to uczciwa firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KocioMiecio 05.08.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ja jestem posiadaczką narożnika NATA z eko skóry od 3 lat jest on dość intensywnie użytkowany i nic się z nim nie dzieje, od czasu do czasu myję go zwykłym płynem do naczyń i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 06.08.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 06.08.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja mam stół od roku niecałego i nic się z nim nie dzieje. Fajnie się rozkada ma piątą nogę więc moze się rozłozżyć do 3 metrów.Na razie polecam . No i cena była zachęcejąca 1000 zł a bardzo podobny z Paged Meble kosztował ponad 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 06.08.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja mam stół od roku niecałego i nic się z nim nie dzieje. Fajnie się rozkada ma piątą nogę więc moze się rozłozżyć do 3 metrów.Na razie polecam . No i cena była zachęcejąca 1000 zł a bardzo podobny z Paged Meble kosztował ponad 2000 Czy piszesz o stole Imperium? Czy cienki blat (bo to tylko płyta wiórowa z fornirem) nie jest za słaby jak na tak duży stół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi8013 14.08.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja mam meble Gawin w pokoju u dzieci,i to są najlepsze meble jakie do tej pory miałam pod względem jakościowym.Meble mają 4 lata,a wyglądają jak nowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 14.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja mam już 13 lat meble w dużym pokoju z Gawina, i nic się z nimi nie stało - jak nowe. Nawet nie raz żartuję, że jak będziemy się przeprowadzać to zal tych mebli wyrzucać. Sama jestem zaskoczona, że po tylu latach i przy dwójce małych dzieci nawet w zawiasach się nie obniżyły. U dzieci mam meble z BRW i biurko już w pierwszym roku poobijane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 15.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 WitamJestem fanką wypoczynków z Gawina , a to mój faworythttp://www.gawindesign.com/sites/leather_mebel.php?WEBYEP_DI=29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 15.08.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam Jestem fanką wypoczynków z Gawina , a to mój faworyt http://www.gawindesign.com/sites/leather_mebel.php?WEBYEP_DI=29 nie spodziewałam się takich wypoczynków, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iljona 10.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 a czy ktoś może się wypowiedzieć o kuchennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyskam 26.01.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Niestety kupiłam meble kuchenne z firmy gawin i od samego poczatku mam problemy. Zaczne od tego, ze oszukano mnie mówiąc, ze jeżeli zapłace za pomiar wykonany przez pracownika firmy zostanie mi to zwrócone (200zł) gdy bede wpłacała resztę kwoty za zamówienie, tak się jednak nie stało!!!!!! jeżeli chodzi o samo zamówienie zostało wykonane bardzo wadliwie! meble posiadają niewłaściwe częsci np. bok ze złej strony; nie sklejono całej powierzchni szafki! w fabryce tak mocno przybili "wszywkę", że powstała dziura i odchodzi laminat,niektóre szafki musiałam oddać bo były inne niż zamówione!oczywiście czekając kolejne tygodnie; sa uszkodzenia ogólne laminatu, opisałam tylko część nieprawidłowości!!(bo aż nerwy mnie szarpią ) w salonie meblowym z powodu wystąpienia w/w błedów zaproponowano mi pojemnik na sztućce!jako rekompensate! z całą pewnością nie polecam mebli kuchennych z tej firmy, bardzo żałuję, że ją wybrałam, ale mądry Polak po szkodzie, może ktoś miał więcej szczęsia niż ja, w Zielonej Górze zakupów nie polecam:((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tulibabek 16.02.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Jak meble to tylko BRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjer 26.03.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witam!!!! 1,5 roku temu zakupilismy sofe i 2 fotele wlasnie z firmy gawin.NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komplet z ekoskury na szyciach puscil a z fotela odkleja sie platy wlasnie tej ekoskury.Po reklamowaniu Firma Gawin odmawia naprawy ale proponuje ponowne obszycie za oplata........ To daje duzo do myslenia i wszystko wiadomo o tej firmie jak cenia sobie klienta...NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buzzer0 22.07.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Od 2 lat uzytkuje taki mebel. Narozna sofa z alcantary. Wykonanie pozostawia duzo do zyczenia - zwlaszcza wypelnienie poduszek, nierowne szycie, kiepskiej jakosci okucia.Cena natomiast niewysoka a wiec cos za cos. Eljota ani Klera za te pieniadze nie kupisz. Alcantara kosztuje 400 zł za m2. Czy na pewno to jest z Alcantary? Chyba cię ktoś oszukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 22.07.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Alcantara kosztuje 400 zł za m2. Czy na pewno to jest z Alcantary? Chyba cię ktoś oszukał. Oczywiście! Ja już taki naiwny jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts