Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Meble Gawin

Arek99

Recommended Posts

Żonie spodobały sie sofy skórzane z firmy Gawin. Macie jakies doświadczenia z produktami tej firmy?

http://www.gawin.pl/pl/

Od 2 lat uzytkuje taki mebel. Narozna sofa z alcantary.

Wykonanie pozostawia duzo do zyczenia - zwlaszcza wypelnienie poduszek, nierowne szycie, kiepskiej jakosci okucia.Cena natomiast niewysoka a wiec cos za cos.

Eljota ani Klera za te pieniadze nie kupisz.

• 2 years później...
  • 1 month później...
ja użytkuje 3,5 roku sofy z eko skóry lakierowanej nie nażekam nic nie pęka cały czas wygladają na nowe. Pamiętam że jak mi je dostarczyli to okazało się że tapicerka ma skazę taki ciemniejszy pasek na siedzisku ale przyjechali i na miejscu wymienili mi na nowe. więc uważam że to uczciwa firma.

Ja mam stół od roku niecałego i nic się z nim nie dzieje. Fajnie się rozkada ma piątą nogę więc moze się rozłozżyć do 3 metrów.Na razie polecam . No i cena była zachęcejąca 1000 zł a bardzo podobny z Paged Meble kosztował ponad 2000

Czy piszesz o stole Imperium? Czy cienki blat (bo to tylko płyta wiórowa z fornirem) nie jest za słaby jak na tak duży stół ?

• 2 weeks później...
Ja mam już 13 lat meble w dużym pokoju z Gawina, i nic się z nimi nie stało - jak nowe. Nawet nie raz żartuję, że jak będziemy się przeprowadzać to zal tych mebli wyrzucać. Sama jestem zaskoczona, że po tylu latach i przy dwójce małych dzieci nawet w zawiasach się nie obniżyły. U dzieci mam meble z BRW i biurko już w pierwszym roku poobijane.

• 2 months później...
  • 2 months później...
Niestety kupiłam meble kuchenne z firmy gawin i od samego poczatku mam problemy. Zaczne od tego, ze oszukano mnie mówiąc, ze jeżeli zapłace za pomiar wykonany przez pracownika firmy zostanie mi to zwrócone (200zł) gdy bede wpłacała resztę kwoty za zamówienie, tak się jednak nie stało!!!!!! jeżeli chodzi o samo zamówienie zostało wykonane bardzo wadliwie! meble posiadają niewłaściwe częsci np. bok ze złej strony; nie sklejono całej powierzchni szafki! w fabryce tak mocno przybili "wszywkę", że powstała dziura i odchodzi laminat,niektóre szafki musiałam oddać bo były inne niż zamówione!oczywiście czekając kolejne tygodnie; sa uszkodzenia ogólne laminatu, opisałam tylko część nieprawidłowości!!(bo aż nerwy mnie szarpią ) w salonie meblowym z powodu wystąpienia w/w błedów zaproponowano mi pojemnik na sztućce!jako rekompensate! :o z całą pewnością nie polecam mebli kuchennych z tej firmy, bardzo żałuję, że ją wybrałam, ale mądry Polak po szkodzie, może ktoś miał więcej szczęsia niż ja, w Zielonej Górze zakupów nie polecam:(((

• 1 year później...
  • 1 month później...
Witam!!!! 1,5 roku temu zakupilismy sofe i 2 fotele wlasnie z firmy gawin.NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komplet z ekoskury na szyciach puscil a z fotela odkleja sie platy wlasnie tej ekoskury.Po reklamowaniu Firma Gawin odmawia naprawy ale proponuje ponowne obszycie za oplata........ To daje duzo do myslenia i wszystko wiadomo o tej firmie jak cenia sobie klienta...NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 year później...
Od 2 lat uzytkuje taki mebel. Narozna sofa z alcantary.

Wykonanie pozostawia duzo do zyczenia - zwlaszcza wypelnienie poduszek, nierowne szycie, kiepskiej jakosci okucia.Cena natomiast niewysoka a wiec cos za cos.

Eljota ani Klera za te pieniadze nie kupisz.

Alcantara kosztuje 400 zł za m2.

Czy na pewno to jest z Alcantary?

Chyba cię ktoś oszukał.