ancesol 24.10.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Witam, czy są dobre? Powiem krótko - TRAGICZNA JAKOŚC !!! jak za taką cenę, ok.3300zł za sofe 2osobową i 3 osobową. Jako użytkownik ich produktu, pokrycie derma/skóra eko/ w nieco droższej wersji tzw.2 grupie materiałowej, nie takiego scenariusza sie spodziewałem. Juz po ok.2,5 lat od zakupu zauważyłem pierwsze spękania na powierchni mebli. Pózniej juz było tylko co raz gorzej w tempie astrnomicznym. Spękania ( po kolejnym roku) co raz wieksze, aż w koncu zaczęły odchodzic, sypac się na podłogę, zmiany objęły wszystkie elementy. Żałuje dzis ze kupiłem produkt tej firmy, bo prosciej byłoby chyba kupic tańszy ponad 2razy produkt (co prawda padziew ) firmy Bodz...., i nie żal byłby wyrzucic go po 4 latach i kupic następny. A tak mamy do wyrzucenia 2 sofy za niemale pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtch 28.10.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 A ja od dwóch lat użytkuję sofę, ciągle jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ande 29.10.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ja tez sobie zamierzam kupić sofę tej firmy, tylko myślałem o wersji tak do 2000 zł ze skórą eko 2 osobową. Ma ktoś taką? Nie nieszczy się? (tzn mocno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikeropoz 05.01.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Polecam! Posiadam meble od firmy Gawin. Akurat sofę z fotelem Panamy. Zarówno styl jak i wygoda są rewelacyjne. Sąsiad posiada te czerwone, bodajże Edwards? Pięknie się prezentują. Mecz na tym fotelu rewelacja Myślałem, aby kupić kuchnie, widziałem ciekawe oferty i słyszałem dobre opinie o tej firmie. http://www.meblegawin.poznan.pl/meble-kuchenne,57 Co myślicie? 9 rząd 3 kolumna. Będą pasowały do czarnych pyłek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly0608 07.01.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 znajoma miała od nich wypoczynek z ekoskóry za prawie 4tyś, po roku strasznie popękało, długo walczyła z reklamacją ale wygrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Podlipniak 12.01.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Posiadam sofy od tej firmy, są solidne i pięknie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Travelek 16.01.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Popieram! :yes: Sofy Gawin są CUDNE :D:D Mam aż dwa komplety - POLECAM!!!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu2 04.02.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ja bardzo dobrze wspominam swoje zakupy w salonie Gawin Meble. Meble Gawin kupowałem na ul. Bolesława Krzywoustego 68, w salonie Giant Meble. Podajże serie jaką zamówiłem nazywała się Design. Obsługa sklepu bardzo miła i fachowcy bardzo kompetentni. Mam te kuchnię co na zdjęciu. Prezentuje się bardzo dobrze. Po trzech latach użytkowania nie widzę uszkodzeń i większych śladów użytkowania. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 04.02.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ja bardzo dobrze wspominam swoje zakupy w salonie Gawin Meble. Meble Gawin kupowałem na ul. Bolesława Krzywoustego 68, w salonie Giant Meble. Podajże serie jaką zamówiłem nazywała się Design. Obsługa sklepu bardzo miła i fachowcy bardzo kompetentni. Mam te kuchnię co na zdjęciu. Prezentuje się bardzo dobrze. Po trzech latach użytkowania nie widzę uszkodzeń i większych śladów użytkowania. [ATTACH=CONFIG]302715[/ATTACH] Polecam! To pokaż zdjęcie tejże kuchni (a pozostali fotele, czy co tam zachwalacie), bo czytając te peany nowych użytkowników z ostatniego tygodnia mam cudowne wrażenie reklamowego spamu, a to kompletnie nie zachęca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu2 06.02.2015 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 To pokaż zdjęcie tejże kuchni (a pozostali fotele, czy co tam zachwalacie), bo czytając te peany nowych użytkowników z ostatniego tygodnia mam cudowne wrażenie reklamowego spamu, a to kompletnie nie zachęca... Prosze cie Swoja droga mój fotel strasznie obciera i tez mam zamiar u nich kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaudik 12.02.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Miła przygoda z Gawin meble skończyła się po wpłacie należności za mebel. Czekam prawie 3 miesiące na realizację zamówienia. Czas dostawy na zamówieniu - 6 tygodni. Próbowali mi wcisnąć uszkodzone meble jako jakościowych wyrób (warto zwrócić uwagę, że w regulaminie zamówienia piszą, ze po odbiorze kupujący odpowiada za uszkodzenia mechaniczne), żadnej kontroli jakości, terminy zawalają twierdząc, "ze maszyna uszkodzona", "że fabryka nie dała rady"- i tyle. Rozmywanie odpowiedzialności, jak kupisz i zapłacisz to zostaje Ci jedynie kontakt z anonimowym działem reklamacji, który udowodni ci, ze jesteś niczym - na e-mailach brak podpisu a ton w rodzaju: to twoja wina - mogłeś nie kupować, teraz czekaj grzecznie i czekaj na łaskę Wólki Królewskiej zamiast postawy przepraszającej to foch i głupie komentarze (a propos chyba nie można było zatrudnić mniej kompetentnej osoby do rozpatrywania reklamacji...). Kontaktu do przełożonych nie podają, więc ma się wrażenie, że to wszystko za przyzwolenie góry. Gorąco nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotri 13.02.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Mam w bloku z Gawina szafę i komodę. Nie mogę narzekać, nadal wygląda nieźle w przeciwieństwie do biurka z BRW.Był problem z szufladami w komodzie, ale przyjechali i poprawili - ale przyznaje kontakt był jakiś marny. Teraz zastanawiałem się nad kuchnią od nich, no ale........ Gawin od jakiegoś czasu zdaje się jest w upadłości, najpierw układowej, teraz likwidacyjnej więc wolałem się trzymać z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts