m.r.k. 29.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witam, usłyszałam od sprzedawcy, że te wykładziny (jak w tytule) nadają się na ogrzewanie podłogowe.Zaczęłam się zastanawiać czy nie warto by położyć taka wykładzinę zamiast płytek (na pewno szybszy i czystszy montaż i demontaż).Dodam, że wykładziny te doskonale imitują drewno, panel czy płytkę - wizualnie i w dotyku. Do tanich również nie nalezą - około 70zl/m2. Czy ktoś ma już wyrobione zdanie na temat tej wykładziny? W szczególności interesuje mnie połączenie jej z ogrzewaniem podłogowym. Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.07.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wykładziny pcv ww firm są przystosowane do ogrzewania podlogowego ( ale zawsze trzeba sprawdzić jaki jest opór cieplny ), mam od kilku lat,są łatwe w konserwacji ( fakt, że trzeba uważać na mechaniczne uszkodzenia ! ), ciepłei w wielu wzorach.Wymagają baaaaaaardzo równego podloża !!!... mimo to polecam - a w pomieszczeniach gospodarczych zdecydowanie !PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts