Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łazienka "zrobiona na szaro"...

pelagia35

Recommended Posts

• Odpowiedzi 89
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To własnie te białe są jaśniejsze, Metalwood Platino.

Białe jest piękne. Na zdjęciu.

A Iridium mi nie leży kolorem.

Kaszak...mam Platino w lazience - sa piekne takze w realu :lol:

Pewnie że są piękne. Ale mnie Marysia wymówiła a sama nie będę co chwilę ze szmatą po nich pełzać, żeby były piękne non stop.

To miałam na mysli pisząc że białe jest piękne na zdjęciu. W życiu już niestety mniej. No chyba że Marysia lata ze szmatą bez przerwy na oddech :)

eeeeeeeee.... przesadzasz :wink: Kafle maja lekka domieszke szarosci i tak zupelnie czysto biale nie sa....nawet w orginale.

Ja nie mam Marysi w domu i daje im rade, a kobieta pracujaca jestem i Matka Polka takich 2ch co sprzatac po sobie nie umieja:wink:

:lol: :lol:

Mayadaski ale mi zrobiłaś dobrze ! Dzięki. Musze tam poczłapać jeszcze raz na drugą wizję lokalną. Dałabym se łeb uciupać że na podłodze było argento a tu na zdjęciu widzę platino. Musze to platino prześwietlić czy się da z fugą manhatanową zrobić bo na białą się nie zgodzę nigdy więcej.

Chcę też obejrzeć jeszcze Stonewood Nowej Gali, ten oto:

http://www.irena-wnetrza.pl/uploads/product_images/p-1726.jpg

http://www.irena-wnetrza.pl/uploads/product_images/p-2281.jpg

Może mi kolorem cylnie pomiędzy argento i platino?

• 7 months później...
  • 3 weeks później...
  • 3 months później...

hej pelagia35

czy mozes zmi prosze powiedziec czy płytki na podłodze i na ścianach to ta sama płytka - czy może inna? jak kwestia koloru wygląda - czy ten sam kolor czy może na podłodze jest jaśniejsza płytka? bo piszesz o 3 kolorach. mozesz prosze mniej wiecej podac cene tych płytek?

dzięki.

• 3 months później...