mazo 30.06.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Fajna! bardzo mi się podoba. Ja też z tych szarolubnych:) Nie chciałam mieć grzejnika w łazience, ale taki - mogę mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
formalina 30.06.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Bardzo ładna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelagia35 30.06.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 podoba mi się.Chociaż ja bym wolała matowe białe szafki:)A jaki masz pomysł na okno?I wiesz powiem Ci szczerze,że wchodząc na muratora pierwszy raz chyba rok temu byłam zdruzgotana,co ludzie pokazują na tym forum i wszyscy bija brawo.Teraz coraz częściej się przekonuję,że wiele osób ma fajne wnętrza.Oczywiście o gustach.......... Jak obiecałam , tak wrzucam z oprawą okna! W lewym dolnym rogu pod półeczkami będą jeszcze szklane drzwiczki, żeby zasłonić wiadra i środki czystości. http://lh4.ggpht.com/_VowiPPucZ8k/SkphvLDdfWI/AAAAAAAAK_Y/n91HdHfLYy8/s400/16a.jpg http://lh3.ggpht.com/_VowiPPucZ8k/SkphyhjmUhI/AAAAAAAAK_c/5l__ZH9OClE/12a.jpg http://lh3.ggpht.com/_VowiPPucZ8k/SkphuMwIo2I/AAAAAAAAK_I/mY7xQEndryo/s400/11a.jpg http://lh3.ggpht.com/_VowiPPucZ8k/SkphudcbzNI/AAAAAAAAK_M/n3xIe2ssCxQ/s512/13a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marteczek 30.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Piękna łazienka! Po raz kolejny żałuję, że nie zdecydowałam się na szarości w swoim mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 30.06.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No, szare jest piękne, zwłaszcza to na czterech łapach Mam pytanie odnosnie miski toaletowej. To Roca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 30.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kapitalna łazienka Te szafki są piękne-prostota ale gustowna. Żaluzja dodaje charakteru i moim zdaniem świetnie tam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 01.07.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Pelagio, a jaki Ty masz kolor bo mi na stronie żaden nie pasuje do Twojej łazienki? A poza tym dobrze widzę że one sa matowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelagia35 01.07.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Pelagio, a jaki Ty masz kolor bo mi na stronie żaden nie pasuje do Twojej łazienki? A poza tym dobrze widzę że one sa matowe? Kwestia zdjęcia - kolor argento. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 01.07.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Piękna łazienka. Kot akrobata też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Tez mam te same kafle, ja kupowalam w quadro kolo ikei, nasi fachowcy nie narzekali, nie cieli tez woda, szlifowali kafle na stykach kafle sa cudne, u mnie jest laczony ten niemal czarny z tym jasniejszym szarym Pelagia lazienka wyszla super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 01.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Niniejszym gonię do Quadro:) Dzięki za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Sa tez w combikolu w ttw i tam tez jest aranzacja lazienki, w quadro tez jest aranzacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emild 01.07.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 pelagia35 jeśli można - jakiej firmy żaluzje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelagia35 01.07.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 pelagia35 jeśli można - jakiej firmy żaluzje? IKEA. Można dostać różne rozmiary. Można je też skracać ale z braku czasu jeszcze tego nie zrobiłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 01.07.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 łazienka boska! Gratuluje! U nas tez w szarościach ale Polkolorit:) myslałas o jakichs dodatkach w kolorze? Ja z racji tego iz wanna bedzie w mozaice czerwonej dodam czerwieni tej szarości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelagia35 01.07.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 łazienka boska! Gratuluje! U nas tez w szarościach ale Polkolorit:) myslałas o jakichs dodatkach w kolorze? Ja z racji tego iz wanna bedzie w mozaice czerwonej dodam czerwieni tej szarości:) Nie, nigdy nie myślałam o dodatkach. One z czasen mogą się znudzić a tak jest prosto, elegancko a dodatki można sobie dobrać takie, które w każdej chwili masz szanse zmienić. U mnie są to na dzisiaj turkusy, niebieskości i granaty - świece, ręczniki i inne drobiazgi. Drewniane żaluzje i koszyki na półkach. Nie chcę juz tam nic dodawać wychodząc z założenia, że im mniej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 01.07.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Tez fakt. Moze ja tez zostane tylko przy tej wannie czerwonej...ciagle sie miotam co do polki pod umyalke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelagia35 01.07.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Tez fakt. Moze ja tez zostane tylko przy tej wannie czerwonej...ciagle sie miotam co do polki pod umyalke... Myślę, że będziesz potem żałować. Jednak dodatkowy kolor zobowiązuje a czerwony dla mnie jest dość specyficzny i ja bym tak nie ryzykowała zwłaszcza, że pewnie będziesz miała jeszcze dodatkowo białe elementy więc jest to już trzeci kolor. No ale wszystko jest kwestią projektu i indywidualnego spojrzenia! Nie byłoby tego forum gdyby każdy miał taki sam pomysł na wnętrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 01.07.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 jakiej firmy sa mebelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelagia35 01.07.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 jakiej firmy sa mebelki? Antado Roberciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts