robercikzs 01.07.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a jaka cena jest tych mebelkow, bo na stronce nie podaja cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelagia35 01.07.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a jaka cena jest tych mebelkow, bo na stronce nie podaja cen Już nie pamietam - szukaj na Allegro, tam sprzedają na sztuki albo w różnych konfiguracjach. Mogę powiedzieć, że bardzo dobre jakościowo choć dość drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 01.07.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Mam nadzieje ze załowac nie bede:) Wanna juz zostanie czerwona bo plytki zamówione. nad reszta pomysle;) A jak kiedys sie znudzi to wymienie na inne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 06.07.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Co o tym myślicie? http://lh5.ggpht.com/_VowiPPucZ8k/SklD6sMhCvI/AAAAAAAAK-Q/5FU8jIEmzis/s400/3a.jpg http://lh3.ggpht.com/_VowiPPucZ8k/SklD61TmyxI/AAAAAAAAK-U/1uaMGY79-Tg/4a.jpg http://lh3.ggpht.com/_VowiPPucZ8k/SklD7D3V4rI/AAAAAAAAK-Y/b6T8BpKtBbc/s400/5a.jpg http://lh3.ggpht.com/_VowiPPucZ8k/SklD7aSQcbI/AAAAAAAAK-c/UglEAZ1N7tM/6a.jpg http://lh3.ggpht.com/_VowiPPucZ8k/SklD7SfopbI/AAAAAAAAK-g/aPSnJtVOaLY/7a.jpg Oświadczam że w sobotę widziałam one płytki na żywca i wyglądają dokładnie tak jak na zdjęciach Pelagii, a to co się wyświetla na stronie producenta nie ma z rzeczywistościa nic wspólnego. Pelagia, dziękidziękidzięki. Wreszcie mam płytki na podłogę w przedpokoju które pasują do podłogi w kuchni, chociaż rozmiary są niekompatybilne. Ale co tam, coś się wykombinuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 06.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Również zdecydowałam się na szarości w łazience. Jednak nie obawiam się ilości kolorów. Będą czerwone elementy i biała w połysku szafka do tego chrom. Myślę, że całość będzie robić wrażenie - na mnie na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 08.11.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Śliczna łazienka! Planuję dokładnie ten sam zestaw mebli czy umywalka jest dolomitowa tejże firmy? Ja zastanawiam się czy można dopasować ceramiczną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelagia35 09.11.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Umywalka w komplecie, również firmy Antado. Kafle sprawują się wyśmienicie! Nie widać chlapnięć, paprochów, nie są śliskie, dobrze przewodzą ciepełko z podłogówki. Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 09.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Pelagio, jeszcze pytanie o farbę. Czy to jest neutralny biały czy z jakąś domieszką i jakiej firmy. Na jednym zdjęciu wyszedł trochę cieplejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelagia35 09.11.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Farba biała, może to kwestia zdjęcia ale wszędzie jest biała jak śnieg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 09.11.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Pelagio- łazienka przecudna!!! Lubię bardzo szarości i takie proste kształty, też mam szarą łazienkę tylko mniejszą. Gratuluję gustu i wyczucia smaku Czy Twój kot też używa kranu jako wodopoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 12.11.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Pelagio, dalej kocham Twoją łazienkę i głowa mi pęka od kombinacji jakby tu sobie te płytki wkomponowac w mój 3-metrowy kiciment. Żebyż one były jasniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 sa jasniejsze odcienie tez nawet biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 12.11.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 To własnie te białe są jaśniejsze, Metalwood Platino. Białe jest piękne. Na zdjęciu.A Iridium mi nie leży kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.11.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 To własnie te białe są jaśniejsze, Metalwood Platino. Białe jest piękne. Na zdjęciu. A Iridium mi nie leży kolorem. Kaszak...mam Platino w lazience - sa piekne takze w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 widzialas je na zywo??? one nie sa ciemne ja mam argento i silicio i to w lazience bez okna majacej z 2 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 12.11.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Widziałam. Dawaj zdjątka, błaaaagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 12.11.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 To własnie te białe są jaśniejsze, Metalwood Platino. Białe jest piękne. Na zdjęciu. A Iridium mi nie leży kolorem. Kaszak...mam Platino w lazience - sa piekne takze w realu Pewnie że są piękne. Ale mnie Marysia wymówiła a sama nie będę co chwilę ze szmatą po nich pełzać, żeby były piękne non stop. To miałam na mysli pisząc że białe jest piękne na zdjęciu. W życiu już niestety mniej. No chyba że Marysia lata ze szmatą bez przerwy na oddech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 to moja lazienka w tych kaflach, niestety nieskonczona jeszcze http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_7622.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 12.11.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dodaj koniecznie dodatki dekoracyjne wkolorze intensywnym: zielony, czerwień lub turkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.11.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Pelagia, łazienka wyszła fantastyczna! Chyba przekonuję się do szarości do małej łazienki na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts