ged 07.03.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ogólnobudowlana nuda. Czyli z... od 6 do 1. Robimy wieloryba, czyli więźbę. Od poniedziałku styropian, na piątek obróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ged, ale tam pięknie u Ciebie :) A ta bawialnia to świetny pomysł. A PS3 postawisz ? To ja się wpraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ged, ja do Ciebie przyjadę na te czereśnie - cztery lata czereśni nie jadłam Te "małpy" - szpaki wszystko zakosiły Ale apetytu mi narobiłeś.... Co tam budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Jak Ged wklei swoją TRUSKAWĘ to szybko zapomnisz o czereśniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Bylebym tylko o budowie nie zapomniała.... Truskawki.....pychota, pychota, pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 12.03.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Tych truskawek mutantów nie ma i chyba nie będzie, nie były zbyt smaczne. Za to powinny być maliny wielkości truskawek, karpy mają trzeci rok i ładnie pączki puszczają. Z ogrodniczych ciekawostek - w poniedziałek pierwsze w nowym sezonie pryskanie grusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 15.03.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Ged!Na szkicu fragment dachu pod kątem 60st jest charakterystycznie dla dworków wygięty.Na Twojej więżbie tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 16.03.2008 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Wygięcie będzie Jakże miało by go nie być! Wszystko w swoim czasie Teraz są krokwie na nie pójdą kliny ... Jutro kliknę fotkę próbki z kilku dachówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 16.03.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Acha!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 17.03.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Hello Ged. Pomimo braku czasu, przeczytalam Twoj dziennik, tak na dobranoc, zamiast ksiazki i jestem pod wrazeniem budowy Dworku. Bede sledzic kolejne etapy wykanczania. Najbardziej zazdroscic Ci bede twojego sadu, swiezuskie pachnace owoce, a nie jakies sztucznie chodowane cos na nazwe - owocow, brrrrr ani smaku ani zapachu. Oduczylam sie jesc owoce! Powodzenia i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 18.03.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 CZTERY PUSZKI PIANY EKSPLODOWAŁY W NASZEJ KUCHNI - PEŁNE PUSZKI ! ... czy ktoś może sobie wyobrazić co teraz jest w kuchni oj wyobrazić sobie nie mogę nawet, ale pewnie zrobiłeś zdjęcia to zamieść je ku przestrodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 19.03.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ged przeczytałam, obejrzałam Twój projekt i jestem pod wrażeniem, bardzo mi się podoba.. jak dla nas za mało pokoi, ale najbardziej rzuca się w oczy prosty dobry rozkład parteru i to przyłącze z garażem będę kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.03.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Swietne ocieplenie. Mam nadzieję, ze u mnie też się uda zrealizować ten pomysł z betonowymi skosami i stropem. Prace u Ciebie nabrały znakomietego tempa! Że też u mnie zawsze pod górkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 19.03.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Raz z górki, a raz pod górkę Całe lato i pół jesieni było pod górkę. Teraz odpukać, z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.03.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 I tak trzymaj Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 19.03.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ged przeczytałam, obejrzałam Twój projekt i jestem pod wrażeniem, bardzo mi się podoba.. jak dla nas za mało pokoi, ale najbardziej rzuca się w oczy prosty dobry rozkład parteru i to przyłącze z garażem będę kibicować Pokoi mamy sporo 5 sypialni, kuchnia, jadalnia, salon, gabinet, szatnia, pracownia i garaż; 5 łazienek, 3 garderoby, dwie klatki schodowe; zapomniałem o pokoju do zabaw dla dzieciaków - coś koło 120m2 Na razie mieszkamy w jednym pokoiku, mamy jedną łazienkę i kuchnię w garażu, ale ... za parę lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.03.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 o rany, to wracam popatrzeć projekt, ja coś nie zauważyłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 20.03.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Bo tak naprawdę nigdzie w internecie nie pokazałem ostatecznego rozkładu pomieszczeń w moim domu. Pracowałem nad tym dwa lata i nie chcę dzielić się z nikim moją pracą. Dwa lata codziennie, po kilka godzin ... To takie prawa autorskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.03.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Oby zdrówko dopisałoBy jajeczko smakowałoBy babeczka nie tuczyłaAtmosfera była miłaBy zajączek uśmiechniętyPrzyniósł radość w ten dzień święty http://www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/wielkanoc_kompozycja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts