Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Ged'a

Teska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak :D To cztery palety cementu kupione na wylewki. Kolejne ekipy nawalały i zamiast na wylewki - zniszczone kilka ton cementu pójdzie do utwardzenia drogi dookoła gazonu. :evil: Na paletach wyglądał brzydko, więc poukładałem go dookoła gazonu. Teraz jest estetycznie i blisko będzie do wywalania go w drogę. Zostało jeszcze pół palety wapna na tynki - pozostałe dwie palety schowałem pod dach - do tynku już się nie nadaje - sporo zmarnowanego materiału :(

Tak :D To cztery palety cementu kupione na wylewki. Kolejne ekipy nawalały i zamiast na wylewki - zniszczone kilka ton cementu pójdzie do utwardzenia drogi dookoła gazonu. :evil: Na paletach wyglądał brzydko, więc poukładałem go dookoła gazonu. Teraz jest estetycznie i blisko będzie do wywalania go w drogę. Zostało jeszcze pół palety wapna na tynki - pozostałe dwie palety schowałem pod dach - do tynku już się nie nadaje - sporo zmarnowanego materiału :(

Z daleka wyglądało jak kamień.

A tych speców, przez których materiał się zniszczył to bym zabetonowała w tym cemencie :evil: :evil:

Przesyłam świąteczne życzenia.

Szkoda, że nie wiedziałem - mam 1500 szt starej przedwojennej dachówki marsylki.

Ged, nawet mi nie mów! Ciekawe, czy by wystaczyło na mój daszek... Lepiej nie będę o tym myśleć :roll:

Ale na pewno wykorzystasz ją jeszcze - np. w ogrodzie :)

Gdybyś jednak nie potrzebował, to chętnie o tym porozmawiam 8)

Pozdrawiam i jeszcze raz życzę pięknych Świąt! :) :) :)

Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,

lecz kare konie nie chciały czekać.

Porwały sanie, mkną pod gwiazdami

a ja zostałam sama z życzeniami.

Ale gdy tylko okno otworzysz,

w świeżym płateczku życzenia złożę,

w gwiazdce co spada tutaj z obłoków

będę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!!

http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif

Odpaliłem kociołek. CWU + podłogówka parter. Piętro jutro, bo nie zdążyłem zamontować naczynia wzbiorczego. Uruchomiłem ogrzewanie mając koniec rury do naczynia w połowie piętra. Wszystko działa zgodnie z planem. Fotki i opis jutro.

Pisałeś po północy więc nieśmiało pytam czy chodziło o dzisiaj? :wink:

p.s. Szczęśliwego Nowego Roku!

Czytałam o tej hydraulice co z wielkim zacięciem. Normalnie jestem pełna podziwu. Dawno nic tak nie przykuło mojej uwagi na forum jak Twoje co :lol: :lol: Szczere gratulacje. Chyba długo nie otrząsne się z wrażenia jakie zrobiła na mnie Twoja pracowitość i pomysłowość oraz fakt wielofachowości :lol: Powodzenia!!!