monia i marek 20.12.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Fajne zdjęcie dworku w zimowej aurze - ja też takie mam zamiar zrobić swojemu, ale czekam na więcej śniegu, żeby powstały śnieżne czapy na lukarnach Ale co tam widzę u Ciebie??? Czyżby powstawał kamienny gazon przed domem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 20.12.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Tak To cztery palety cementu kupione na wylewki. Kolejne ekipy nawalały i zamiast na wylewki - zniszczone kilka ton cementu pójdzie do utwardzenia drogi dookoła gazonu. Na paletach wyglądał brzydko, więc poukładałem go dookoła gazonu. Teraz jest estetycznie i blisko będzie do wywalania go w drogę. Zostało jeszcze pół palety wapna na tynki - pozostałe dwie palety schowałem pod dach - do tynku już się nie nadaje - sporo zmarnowanego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.12.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Tak To cztery palety cementu kupione na wylewki. Kolejne ekipy nawalały i zamiast na wylewki - zniszczone kilka ton cementu pójdzie do utwardzenia drogi dookoła gazonu. Na paletach wyglądał brzydko, więc poukładałem go dookoła gazonu. Teraz jest estetycznie i blisko będzie do wywalania go w drogę. Zostało jeszcze pół palety wapna na tynki - pozostałe dwie palety schowałem pod dach - do tynku już się nie nadaje - sporo zmarnowanego materiału Z daleka wyglądało jak kamień. A tych speców, przez których materiał się zniszczył to bym zabetonowała w tym cemencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 21.12.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://ekartki.net.pl/kartki/20/687.jpgGdy pierwszą gwiazdkę ujrzysz na niebie,wspomnij tych, co kochają Ciebie.Przyjmij od nich świąteczna życzenia,dużo świątecznej radości i marzeń spełnieniaGosia z Jurkiem i Olkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.12.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://img381.imageshack.us/img381/5342/bozenarodzenieozdobnakuyf1.gif Wszystkie dobrego, spokoju , szczęscia i wiele miłości w te świeta oraz cały 2009 rok zyczy ghościu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 22.12.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Radosnych, cudnych Świąt! http://ekartki.net.pl/kartki/20/993.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Symen 23.12.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Zdrowych spokojnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 23.12.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Przesyłam świąteczne życzenia. Szkoda, że nie wiedziałem - mam 1500 szt starej przedwojennej dachówki marsylki. Ged, nawet mi nie mów! Ciekawe, czy by wystaczyło na mój daszek... Lepiej nie będę o tym myśleć Ale na pewno wykorzystasz ją jeszcze - np. w ogrodzie Gdybyś jednak nie potrzebował, to chętnie o tym porozmawiam Pozdrawiam i jeszcze raz życzę pięknych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.12.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Święta te na świecie całym, niosą miłość, dużym, małym. Niech więc cząstka tej miłości, i u Ciebie też zagości. Spokojnych, zdrowych, wypełnionych ciepłem Świąt Bożego Narodzenia życzy... Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,lecz kare konie nie chciały czekać.Porwały sanie, mkną pod gwiazdamia ja zostałam sama z życzeniami.Ale gdy tylko okno otworzysz,w świeżym płateczku życzenia złożę,w gwiazdce co spada tutaj z obłokówbędę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!! http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.12.2008 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 http://www.toast.1k.pl/?od=ghost34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 30.12.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Odpaliłem kociołek. CWU + podłogówka parter. Piętro jutro, bo nie zdążyłem zamontować naczynia wzbiorczego. Uruchomiłem ogrzewanie mając koniec rury do naczynia w połowie piętra. Wszystko działa zgodnie z planem. Fotki i opis jutro. Pisałeś po północy więc nieśmiało pytam czy chodziło o dzisiaj? p.s. Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 31.12.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://www.ekartki.net.pl/kartki/21/496.jpg POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU życzą an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.12.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Gratuluję realizacji planów jeszcze w starym roku Jesteś niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://foto2.m.onet.pl/_m/9bce72c055a2658e6c06b96541ec92ee,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Czytałam o tej hydraulice co z wielkim zacięciem. Normalnie jestem pełna podziwu. Dawno nic tak nie przykuło mojej uwagi na forum jak Twoje co Szczere gratulacje. Chyba długo nie otrząsne się z wrażenia jakie zrobiła na mnie Twoja pracowitość i pomysłowość oraz fakt wielofachowości Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 03.01.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Gratuluję uruchomienia CO. Jak już masz ciepło w domu to nabierzesz niezłego przyśpieszenia z dalszymi pracami Nie pokazuj kotom gdzie stoi kocioł, bo się do niego przykleją i bedą Cie odwiedzać tylko na karmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Spiesz się, bo chyba tylko do 21.00 LM otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 03.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Zdążyłem, ale wentylatorka nie kupiłem bo mi się nie podobał, za to mam kilka metrów kabla do czujników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Zdążyłem, ale wentylatorka nie kupiłem bo mi się nie podobał, za to mam kilka metrów kabla do czujników. czyli zakupy mimo wszystko udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts