lbryndal 06.01.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 chwilke nie zaglądałem do dziennika, a tu taka dawka nowości gratuluję uruchomienia co i liczę na kolejne fotki co do sterowania to wiem, że masz ambicję na wykonanie i wykonasz pewnie coś fajnego, ale popatrz na stronę firmy elektro-miz, mają fajne rozwiązanianp. MULTI-STER C.W.U. ja mam w swoim opalu z Sekomu Ognik Plus PiD i jest fajny, czy są oszczędności to ciężko wyczuć, napewno jest bezobsługowy i dostosowuje ładnie się do nowych warunków (nowy opał, jak dokładam drewna na palenisko itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.01.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Gratuluję ciepełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 12.01.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Po kilku dniach walki, wczoraj w nocy, wreszcie, oprogramowanie termometrów zaczęło działać poprawnie!................... Ty Ged to masz łeb na karku chciałbym miec taką wiedze i takie pomysły jak Ty pogratulować tylko pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.01.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ged - zerknij sobie na stronkę http://www.ivo.pl/ivonaonline.html możesz "nagrać" bardziej professional voice powodzenia, pozdrawiam, majki PS. To co, jak wystawisz na www to dasz się zalogować ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 12.01.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ... pogratulować ... nie jest to wszystko takie piękne i proste. Zawsze coś za coś. Znajomi na nartach śmigają, a mnie garb rośnie, oczy od monitora bolą i z rąk skóra schodzi od pakuł i pasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 12.01.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 majki stronkę znam - uczę się z niej języka "mówionego" Tamte komunikaty nagrałem sam wzorując się na dzwonku telefonicznym "to ja twój telefon..." , a zalogować się dam, czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 13.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ... pogratulować ... nie jest to wszystko takie piękne i proste. Zawsze coś za coś. Znajomi na nartach śmigają, a mnie garb rośnie, oczy od monitora bolą i z rąk skóra schodzi od pakuł i pasty. Ale i tak jesteś szczęśliwy. Znasz się na paru rzeczach a co ważniejsze potrafisz tworzyć. To budujące. Czy uśmiech na twarzy po dobrze wykonanej (skomplikowanej) robocie Ci tych niedogodności nie wynagradza? Nie sądzę abyś chciał to zamienić na narty... Zresztą narty nie zając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Nie lutuj, broń Boże - lutuj podstawkę pod scalak i w to dopiero układ. Ale to pewno wiesz, po co ja Ci to piszę ... Co za układzik ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 14.01.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 nie ma czasu na zabawę z podstawkami ... prototypy robię na pająka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jdd66 20.01.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No Kolego pełen Szacun jak mawia młodsza część społeczeństwa. Chętnie zobaczę twojego potwora w akcji przy następnej wizycie. I jeszcze jedno: jak tam twój kurs na palacza?? no bo jak się udt dowie to Ci kotłownię zamknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 20.01.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ło matko . A ja myślałam, że sterowanie kominkiem z plaszczem jest skomplikowane . Wielki szacun, Ged! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.01.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Chcecie zdjęcia? Pytanie jak najbardziej na miejscu, bo zanim je przeczytałam, to miałam właśnie napisać: Gdzie są zdjęcia?? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 23.01.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Chcecie zdjęcia? Pytanie jak najbardziej na miejscu, bo zanim je przeczytałam, to miałam właśnie napisać: Gdzie są zdjęcia?? Pozdrawiam serdecznie oczywiście że chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Symen 23.01.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witaj. Zastanawiam się, dlaczego nie zamontował Pan w swoim domu rekuperatora. Przy Pana możliwościach (elektronika, majsterkowanie) zrobiłby Pan pewnie rekuperator samodzielnie i to o parametrach lepszych niż nie jeden rekuperator kupowany w sklepie. Czy ma Pan zamiar montować taką instalację? Czy też uważa Pan, że to zbędny i niepotrzebny wydatek - jeśli tak to dlaczego? Bardzo bym prosił o Pana sugestie w tym temacie, sam jestem na etapie fundamentów i cały czas zastanawiam się czy warto instalować taką wentylacyjną mechaniczną z odzyskiem ciepła? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.01.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Elektrownia przysłała rachunek za prąd 12 tys Przez dwa lata odczyty pan robił "z głowy". Rachunki przychodziły, żonka płaciła 47,2 zł miesięcznie - skąd mogła wiedzieć czy to dużo czy to mało? Coś mi się wydaję że ktoś straci pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 27.01.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Elektrownia przysłała rachunek za prąd 12 tys Przez dwa lata odczyty pan robił "z głowy". Rachunki przychodziły, żonka płaciła 47,2 zł miesięcznie - skąd mogła wiedzieć czy to dużo czy to mało? Coś mi się wydaję że ktoś straci pracę. o ja !@#$$%^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubamatt 27.01.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No właśnie Ged czekamy na zdjęcia!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.01.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Dzień dobry Bardzo proszę o kontakt, telefoniczny lub mailowy,,,, please, A mianowicie mam zamiar budować dom z dachem kopertowym i mam bardzo duży problem. Chcę mieć wylewany dach jak Pan, ale nikt nie chce się podjąć projektu takiego wylania…. Jak Pan to zrobił…. Bardzo proszę o kontakt Pozdrawiam Adam Szymanek [email protected] http://forum.muratordom.pl/uzytkownik85207.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 27.01.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dzięki PonuryOdpowiem wszystkim może jeszcze dziś jeśli znajdę odrobinę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.01.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 taka kasa za prąd my przez okres budowy ciągnęliśmy prąd od życzliwego sąsiada ,dzięki temu rachunki wyszły śmiesznie niskie.Prawdopodobnie jest tak,że dopóki nie będzie odbioru budowy i stałego zameldowania to płaci się dużo więcej .Czytałam gdzieś na FM,że ludzie omijają odbiór i melduja się wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts