Beauty 24.05.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 To ty masz wyszkoloną żonę !. Daj spokój big szacun gorzej jak wyda komendy Tobie Fakt tu mnie zaskoczyła, wręcz zaszokowała Ja bym nigdy na to nie wpadł - raczej użył narzędzia i walczył. Mnie komendy - czasem próbuje, ale ja nieszkolony i nie wiem o co chodzi Dziki i nieujarzmiony ,jak te moje husky,czytaj haszczaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.05.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Gorzej jakby dziecko tak potraktował Szkoda mi kocinki!!! Nie możesz tego tak zostawić, to straszne jak taki terrorysta wpada do domu i morduje kota!!! Sąsiad pod ścianę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nie jeść zielonych czereśni, bo potem brzuch boli jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 26.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale będzie pięknie u Ciebie w 2011 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.05.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 no co ty, juz jest pieknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 27.05.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nie. Dopiero będzie. Na razie się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.05.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No dobra nie bede polemizowac jest pieknie a bedzie jeszcze piekniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 04.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 przeczytałem zaległości z miesiaca chyba sie pięknie narobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 06.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Witaj Ged,imponujący projekt, śliczna działka a to, co już powstało, zapiera dech.Szkoda że brak czasu nie pozwala mi na przeczytanie dziennika od deski do deski. A czy możesz powiedzieć, jaką dachówkę położyłeś? Jest idealna! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 08.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Faktycznie widoczek fajny. Jak masz możliwość to w zdjęciach nocnych daj przysłonę dość dużą, rzędu f16 albo jeszcze lepiej i długi czas i oczywiście statyw. Wtedy np. źrodło światła przybiera obraz "gwiazdki" Masz rację, robi sie ładnie, ale jak się domyślam i nadążam do czego dążysz ... ma być miazga I zapewne będzie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 08.06.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 AskaKa - dachówka ceramiczna firmy Rupp Ceramika, marsylka, kolor ceglasty, albo naturalny (nie pamiętam dokładnie) angobowana, układana z przesunięciem. majki mój aparat "średniowieczna kompaktowa sonówka DSC-S85" najdłuższy czas ma 8s. Nocne zdjęcia niestety muszą być robione przy całkowicie otwartym obiektywie. Statyw mam kawałek długopisu, a najczęściej zatyczka od obiektywu, za wężyk służy samowyzwalacz Kilka lat temu testowałem poprzedni model tego aparatu - miał matrycę mniejszej rozdzielczości, ale za to nieprawdopodobnie czułą. Niestety zniknął znajomemu z szafy w biurze w niewiadomych okolicznościach. Gdyby mieć coś czulszego i naświetlać częsci sekundy, to efekt byłby jeszcze lepszy, bo był spory wiatr i chmury rozmyło. miazga - będzie ... za dwa lata... odlotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Wiesz co Ged, uwielbiam czytać twój dziennik, bo widzę mojego małża, który wraca z pracy i zasuwa tak samo jak ty. Też mieszkamy na budowie i z każdym dniem ładnieje nam dom. Generalnie to jestem osobą, która sekunduje każdemu, co wychodzi. Cieszę się radościami innych, lepsze to od czytanie szmatławców itp. Nie zazdroszę, bo po co ale .............. do dziś. Z tym zdjęciem to juz przesadziłeś. Zeżarła mnie zazdrość aż mnie serce boli. Ja też tak chcę!!!! Choć na swoje nie narzekam, to twojego widoku autentycznie zazdroszę. HEj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 10.06.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dzięki za szczerość. Wcale tak łatwo nie jest, sama wiesz. Fotografuje się tylko to co ładne, a tego co z boku obiektyw nie widzi. Najgorsze jest gdy uświadamiam sobie jak mało sam mogę zrobić, ale ... byle do przodu .. jurto też jest dzień. Pewne wpadnę w nocy do Twojego dziennika, zobaczę co tam nowego. Nie czytam forum często, jeszcze mniej piszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.06.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dzięki za szczerość. Wcale tak łatwo nie jest, sama wiesz. Fotografuje się tylko to co ładne, a tego co z boku obiektyw nie widzi. Najgorsze jest gdy uświadamiam sobie jak mało sam mogę zrobić, ale ... byle do przodu .. jurto też jest dzień. Pewne wpadnę w nocy do Twojego dziennika, zobaczę co tam nowego. Nie czytam forum często, jeszcze mniej piszę... Jak popatrzysz na moje daty to zrozumiesz co to znaczy żółwie tempo pisania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Kury, powiadasz ... Mój tato chce zrobić u nas kornik na tyłach ogrodu i ... kozę Powiem szczerze, że myślę nad tym Kury całkiem niekłopotliwe som, tylko z lekka capi od nich Za to smak swojskich jaj, ciast i makaronu z takich jajek jest niepowtarzalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 WTOREK Szukam dobrego cyfrowego interkomu z funkcją bramofonu i obsługą gsm. Słuchawki zamontowane w każdym pomieszczeniu i altanie. Głośnomówiące. Można wybrać numer dowolnej innej słuchawki, albo wykręcić 00 i wtedy słychać w głośnikach wszystkich słuchawek. Przy bramie to samo - wybór domownika, albo ogólny. Integracja z gsm - gdy kogoś nie ma w domu - ma wybrać odpowiadający domownikowi numer komórkowy. Oj jak rozumiem dziś na znacznie mniejszej działce, w znacznie mniejszym domku bawiliśmy się w kotka i myszkę nie mogąc się znaleźć Od czasu do czasu zabawne może to być ale na dłuższą metę wkurzające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.06.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Ged, zajrzyj na priv - coś Ci podesłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.06.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Niedosyć, że piękny dom..to jeszcze taki piękny widok, na ośnieżone szczyty Tatr http://forum.muratordom.pl/uzytkownik38260.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 25.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Fotki oczywiście być muszą . Czytam Twój dziennik od samego początku, po cichu (nie ujawniam się). Teraz niestety muszę się ujawnić, chcesz nas pozbawić fotek, nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 26.06.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 OK. Odnajdziemy w budowlanym bałaganie aparacik i klikniemy fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts