monia i marek 11.02.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 dziękuję z pewnością skorzystam ile wywrotek trzeba było na ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 12.02.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.02.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 nieźle Dobrze, że udało Ci się w takiej cenie zdobyć ten kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.02.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 I co wymyśliłeś w związku z urządzaniem wnętrz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldiM 16.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Pisz, pisz, ostatnio twoje odmrażanie rury kanalizacyjnej kosztowało mnie zadławienie się poranną kawą, wiem że to tragedia ale opis był tak realistyczny, że wyobraziłem sobie ciebie w tych kaputkach ganiającego z tą zamarzającą rurką dookoła tej dużej kanalizacyjnej, czysty kosmos, krążenie planet PS. Tylko pisz o ludzkiej porze cobym miał rano do kawki co poczytać, bo zaraz ci z 1000 odsłon odpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 18.02.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Sprzedawca powie wszystko aby sprzedać. Ja robię parkiet 15 mm wszędzie - nawet w łazience Za jakieś półtora roku będę wiedział czy zbłądziłem. Zbłądziłeś ? A tak powąznie, to napisz jak się sprawdza podłogówka pod taką warstwą drewna. Nie ma problemu w czasie mocnych mrozów i czy robią się duże szpary? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 18.02.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Nie wiem czy zbłądziłem, bo jeszcze nie zrealizowałem pomysłu. Podłoga spokojnie się sezonuje i czeka na swoją kolej. Kanaliza ... nie było tak źle, w razie czego - łopata i w maliny ...ekologicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.02.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Zdecydowanie lepiej, że podniosłeś. Lukarny masz spore i w przypadku niższego dachu byłyby bardzo uwydatnione. Jest OK tak jak teraz. Pomalowałabym na kolor elewacji parteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.02.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Ostatecznie tą górną część dachu można rozebrać, podciąć, zmniejszyć i złożyć ponownie. Ja bym tak zrobiła, skoro to dla Ciebie mały problem Z niższym dachem, budynek jest bardziej przysadzisty, ładniejszy a lukarenki wtopią się w tło, gdy dostaną okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Ged, zrób tak, bo z tego co widzę, to Ty po prostu nie chcesz tego domu nigdy skończyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 21.02.2010 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 A po co ja mam kończyć ? A co ja będę robił gdy skończę Cały dach małego budynku był robiony dwa razy... dół dużego budynku tylko jeden raz, a góra dużego dwa razy, bałem się o zdrowie psychiczne majstra i nie zażądałem rozebrania i zrobienia po raz trzeci... chyba tego nie opisywałem w dzienniku ... szkoda mi było mojego zdrowia... teraz przyszedł czas na tę historię ... cd w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.02.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Tak Cię właśnie podejrzewałam :) HIstorię dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 zawaliłam się ze śmiechu, może dom wykończ a ogrodzeniem się zajmiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sicilianin 22.02.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witaj, ja z podczytujacych takze Taki sam problem z zamarznieciem mielismy, tyle ze dom caly ocieplony i ogrzewany, ale sam cokol niewykonczony, wiec zima przyszla i od dolu zmrozila... I tak przy okazji w sprawie cokolu wlasnie - czy ja tez moge namiar na pw te tanie wapienki Twoje? I czy wystepuja one tam w jakiejsc formie cienszej, nadajacej sie na cokol wlasnie? Bo lupanka to chyba za gruba bedzie, nie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ged, polecam Ci zakup marcowego wydania miesiecznika "Ogrody" - jest artykuł o ogrodach dworkowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 28.02.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Kupiłem, przeczytałem, ale ja już wiem czego chcę, wszystko zaplanowane - teraz tylko czas i kasaka Piwonie po które miałem jechać aż pod Skierniewice jakoś wyleciały mi poprzedniego lata z głowy - pomimo, że byłem tam przejazdem kilka razy. Ale o Rosarium myślę nadal i jeśli pojawią się w Twojej zaprzyjaźnionej szkółce daj mi znać, może przy okazji zrobię rewizytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.03.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kupiłem, przeczytałem, ale ja już wiem czego chcę, wszystko zaplanowane - teraz tylko czas i kasaka Piwonie po które miałem jechać aż pod Skierniewice jakoś wyleciały mi poprzedniego lata z głowy - pomimo, że byłem tam przejazdem kilka razy. Ale o Rosarium myślę nadal i jeśli pojawią się w Twojej zaprzyjaźnionej szkółce daj mi znać, może przy okazji zrobię rewizytę. Super Już zapraszam Jak tylko się pojawią (myślę, że w drugiej połowie marca), to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.03.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Jak szerokie są Twoje słupy ogrodzeniowe? Próbuje ustalić proporcje do słupów w ogrodzeniu, które wrzuciłam w dzienniku i nie mogę się z tym uporać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 To ja też poproszę o piwonie i róże I dzień dobry mówię i znikam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.03.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 co tu tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts