ged 17.03.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No wiesz te pół miliona które obiecałem ... jeszcze dwa tygodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No wiesz te pół miliona które obiecałem ... jeszcze dwa tygodnie ... To powodzenia i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.03.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Szalony facet Jaką masz szerokość szprosu konstrukcyjnego w dolnych oknach? Zamówiłam 55mm i nie wiem czy nie za wąskie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 18.03.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dokładnie 55 mam.A do płota to jeszcze od tamtej pory nie wyszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.03.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dokładnie 55 mam. A do płota to jeszcze od tamtej pory nie wyszedłem. Dziękuję za szybką odpowiedź W takim razie zamówienia nie zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.03.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Monika z Rodziną http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2010 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif życzy Neferka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Ged... Wszystkiego dobrego na te Święta Wielkiej Nocy, wiele uśmiechu i radości, miłości, szybkiego budowania i meblowania oraz przeprowadzania. Co by Wam w ogródkach wszystko rosło i trawą świeżą porosło , aby zające latały i kury na jajkach siadały... http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-3238/zajac.jpg Życzy Arnika z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.04.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ged, mimo beznadziejnej zmiany forum, wciąż będę tutaj zaglądać i cierpliwie czekam na kolejne informację ze dworu Pozdrawiam.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ged Na Chromie hula jak szalone Nic mi nie wspominaj o swoich pięknych truskawkach , bo normalnie Cię najadę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 06.04.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ujdzie w tłumie... znalazłem kompa na którym to działa. Ale na święta zabrałem ze sobą kieszonkowego netbooka i nic nie działało, się wnerwiłem. Truskawki ... co za problem kupujesz, sadzisz i masz. Truskawka nie jest wymagająca, posadzona na folii jest bezobsługowa. Jeszcze mam trochę roboty w firmie, coraz mniej, ale już mam dość i chcę do ogródka !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Taaaaaaaaaa i podobno zielonym do góry :) Ze mnie ogrodniczka że hej Teściówkę zagonię do truskawek BO ja wcale, wcale, wcale nie chcę do ogródka - chyba, że w celu leżakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Cześć Ged... A masz jeszcze te olbrzymiaste truskawki? Jak tak to kiedyś cię napadnę i podkradnę , za zgodą właściciela.... Kiedyś z JerzymN chcieliśmy zrobić niewielką wycieczkę do Ciebie jeśli pozwolisz... Ale wykańczanie domku, kotłowni i takie tam mnie ubezwłasnowolniło... i teraz nie mogliśmy zajrzeć... Ale jeśli pozwolisz....? To może kiedyś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 03.05.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Poletko tych truskawek zniknęło pod metrową warstwą ziemi z wykopu pod budynkiem. Budowa... nie było czasu na myślenie o ich rozmnożeniu. Nie było też okazji pogadać z kobietą która dała nam kilka lat temu sadzonki. Najprostszą metodą ( przez internet: http://www.malina.pl ) kupiliśmy kilka tygodni temu nowe odmiany. Polecam tę szkółkę jeśli chodzi o truskawki. Posadzone wiosna - dają plon po 2 miesiącach. Odwiedziny ... zawsze Proponuję pierwszą połowę czerwca będą wtedy czereśnie i nowe truskawki i słoneczko może będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Ged mówisz o tych wielkich czereśniach? Oj jak mi się ten pomysł podoba, ... Ja uwielbiam czereśnie i nawet zakupiłam 3 drzewka.... Jeśli wolno i zapraszasz to z JerzymN wpadniemy i z moim mężulkiem.... Przecież mieszkamy za miedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Ged... Co u Ciebie taka cisza? Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 26.05.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Nic się nie dzieje, bo w domu jestem tylko gościem. 11.06.2010 wracam i biorę się ostro do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.05.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 O jak dobrze, że napisałeś kiedy wracasz.... A mieliśmy wpaść z JerzymN i moim mężem do Ciebie po drodze... Tzn musimy się wybrać Po 11 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 31.05.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ale mnie to nowe forum wnerwia. Nie tylko Ciebie. Jestem ciekaw na ile spadła "oglądalność" nowego forum. Podejrzewam, że znacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2010 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 ... Forum ... bardzo mi się to nowe nie podoba! Kiedyś zrobiłem kopię starego forum ( tego pierwszego - bo potem było drugie, a teraz jest trzecie ) planuję te kopie (ze zdjęciami) opublikować gdzieś w necie, aby 'nowi ' widzieli różnicę. Dziś nic na forum nie można znaleźć, jest taka masa chatowania typu "dzień dobry przyszłam się przywitać, pa, lecę powiedzieć to samo w kilkudziesięciu innych wątkach ", że nie chce się czytać. Starzy znajomi pokończyli budowy, mają inne problemy . Młodzi dyskutują o problemach które ja już mam za sobą. Dywagować o wyższości ceramiki nad komórkowcem, albo wełny nad styropianem, lub na odwrót - mi się nie chcę... starzeję się ? Pomysły na automatyczną kosiarkę tworzą się w głowie, myśli krążą coraz szybciej - proporcjonalnie do ilości skoszonej trawy. Plan - inteligentna, samoucząca się maszyna, bez zakopanych kabli, bez losowania wybierania kierunku jazdy, bez konieczności nadzoru. Postawiona na dowolnym trawniku ma go skosić maksymalnie szybko, uwzględniając drzewa, krzewy i wszelkie inne przeszkody. Podoba mi się. Bardzo podobne i ja mam odczucia w sprawie forum a z tą kosiarką jestem bardzo ciekawa jak uda Ci się rozwiązać ten problem powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts