Amtla 02.08.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 geduniu, jak możesz pisać, kto mnie pamieta ? Zaraz wianuszek czytaczy sie zgłosi...i ja, i ja... Teraz czekam na zmiany u Ciebiete małe i duże... i kolejne relacje. Pisz, pisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 03.08.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Głowa do góry i suksesywnie do przodu. Pomieszczenie po pomieszczeniu. Każda zrobiona rzecz przybliża do celu. Jak twój sad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 04.08.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 O.. miło, fajnie że jesteście. Spróbuje coś popisać, ale to będzie dla mnie trochę trudne bo mi się z lekka nie chce, a dla Was trochę nudne bo mało się dzieje. C.d. w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.08.2012 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Dla nas na pewno nie nudne, a trudności z pisaniem no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.08.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Ged, melduję się i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 06.08.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Zacząłem czytać dziennik od początku, a tam fotek brak, a ja wzrokowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 26.10.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Witaj. A jednak skosy zalewane betonem są możliwe do zaprojektowania-takiego projektanta nie znalazłam i teraz otrzymuję komplementy "magazyn na zboże". Chciałam pobudować prosty dom z dwuspadowym dachem, a przede wszystkim uniknąć w tym waciaka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.10.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 W sierpniu zdjęcia obiecywałeś.... czekamy, czekamy Co z tym trawnikiem? Zima już idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 26.10.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ja pamiętam i czytam i czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemysław_ 04.11.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Jak tam włości przygotowane do zimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 17.11.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Cześć rodacy )) dawno mnie tu nie było Tego roku nic nie zrobiłem - kompletnie nic. Walka z kryzysem Praca od rana do nocy, na razie za darmo, z marną perspektywą na przyszłość - podobno do 2014 tak ma być. Wszyscy moi znajomi pouciekali za granicę, albo nie wychodzą z pracy i mało śpią, jeden się powiesił. Ja się trzymam. Gdy był ktoś ciekawy to zarabiam dokładnie 10 razy mniej niż wtedy gdy zaczynałem budowę Przyszło i na Geda )) Dociągnąć do 2014 ... a potem ... do 2015 Nie pocieszajcie mnie - nie potrzeba - dam radę - bywało gorzej. Chałupa jeszcze się nie zawaliła ... jest ciepła, bardzo ciepła ... pochłania teraz 12 łopat miału na dobę, grzejemy około 300m, reszta domu czeka na 2014 Jabłka obrodziły, grusze mniej, śliwek nie było, maliny zdziczały, za to piwonie się rozrosły. Z oczyszczalnią mam kłopot - źle to wymyśliłem. Przesącza się do niej woda ze zbiorników na deszczówkę, mogę je zapełnić jedynie połowy ... i woda z oczyszczalni zabija rośliny:-( fosforany, soda... nie rozkładają się ... czuć ją arielem, eksperymentowaliśmy z innymi proszkami - to samo straciłem jabłoń i około 200 daglezji w żywopłocie, boję się o czereśnie, szkoda by było. Mam kilka pomysłów - najprostszy to podłączenie się do ścieków gminnych ... co oni z tym świństwem robią ??? mają maleńką oczyszczalnię (podobno francuską), a dalej strumień w Rezerwacie Doliny Kluczwody w otulinie Parku Ojcowskiego ... ... ... dziwne. Wzięło mnie na pisanie Co tam u was? Z ciekawostek ... nauczyłem się alfabetu morsa i zamiast "paszczowo" rozmawiam z całym światem przez radio przy pomocy ręki )) fajna sprawa )) Ged krótkofalowiec 73 TU SK EE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.11.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Fajnie, że w końcu się odezwałeś, szkoda, że nie masz czasu na FM by choć zdjęcia ogrodowe wrzucić - tam zawsze cię coś dzieje, a jak nie udokumentujesz aparatem, to znika to z naszej pamięci... albo zmienia się w... taaaaaaaką rybę Jeśli sam nie masz czasu to może ktoś z rodziny, choć dla siebie foty powrzuca, a my popodglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Fajnie, że jesteś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemysław_ 19.12.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Witam, Ged jak to mówią 7 lat tłustych 7 lat chudych - zawsze tak bywa. Nagroda czeka na tych którzy przejdą cały cykl. Nie o tym tutaj. Ged jestem na początku twojej drogi. Muszę wybrać wariant na życie;/ 1. Wariant - budowa domu typu spełnienie marzeń - duża działka w rozsądnej okolicy duży dom - wiem, że takie inwestycje powstają etapowo ( to jest w pewnym sensie sposób na spędzanie wolnego czasu )2. Wariant - budowa domu na miarę potrzeb - mała działka w centrum, mały dom - wykończony w 1,5 roku. Brak większych obowiązkówTy wybrałeś 1 większość na forum wybiera 2 ( oczywiście każdy na własną miarę ).Przy takim nawale pracy dajesz radę cieszyć się domem. Czujesz potrzebę majsterkowania? Sprawia Ci to radość? Pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 11.01.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Witam po przerwie. Zaglądam co jakiś czas do Ciebie bo podejrzewam że wylądowaliśmy w podobnej sytuacji. Jak mawiał klasyk "jeszcze płynę ale kra nade mną zamarza"Potrzeba nam cierpliwości i czasu. Jeszcze się podniesiemy. PozdrawiamAsaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 31.01.2013 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Asaf tacy jak my nie są do zdarcia Fotka z przed kilku dni - aleja lipowa rośnie ...:lol: http://images35.fotosik.pl/1790/fcb8e1a61bbd62ffmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 31.01.2013 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Przemysław - to jest mój sposób na życie. Czy cieszy ? Tak! cieszy. Czy majsterkuję - nie, bo nie ma kasy na gwoździe. Czy będzie lepiej - pewnie że będzie, bo dlaczego by miało nie być. Ja spełniam swoje marzenia ... bo najważniejsza jest droga, a nie cel. Czy inni spełniają ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.01.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.01.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Bardzo lubię, gdy pojawia się powiadomienie w moim mailboxie o Gedowej aktywności. Uwielbiam ludzi z pasją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.02.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Pozdrowienia i ode mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts