AlinaMariusz 19.02.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Gratulacje odwagi spełniania marzeń. Prosimy o więcej wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 24.04.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ale to forum zdurnowaciało ... wszędzie coś mryga i skacze. Wiosna. Masa pracy w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.04.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Miga, mryga, skacze - Ged mi mignął Zainstaluj sobie Adblokera - mam i spokój też mam, nic mi nie miga I napisz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 28.04.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Stare dobre czasy się przypomniały .... czereśnie zakwitły, wygląda na to że gruszek będzie sporo. Kupiłem 20 nowych. stare maja 8 lat. Za następne 8 będą miały 16. stare się wytnie i dosadzi nowe. Zdobyłem Lipcówkę Kolorową ciekawe czy to jest ta odmiana o której pisałem kilka lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 10.12.2013 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Zima idzie siódma ... we własnym domu ... zaczęły się awarie ... bez przerwy awaria goni awarię ... a to pompa, a to przepływowiec, a to zimne luty na sterowniku kotła - teraz się okazało że mój STALMARK ma niedoróbkę - szuflada przesuwa się na 4 sporych łożyskach ... fajnie - tyle że te łożyska są przykręcone w otwory które ktoś wywiercił 3 mm za nisko i szuflada zamiast na łożyskach ślizgała się po jakichś wzmocnieniach ... po 6 latach się to wszystko zatarło... na tej płycie czasem jest 250 kg miału! - jak ten biedny silniczek to uciągnął ?... już mu niewiele zostało. Największy problem jest ... z kranami ... rozlatują się w rękach - dziś w łazience odpadła ta rurka z której wycieka woda - tak po prostu odpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.12.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 To już SIÓDMA ZIMA ..... jak ten czas leci To nie najlepszy moment na naprawę szuflady.... choć to ostatni dzwonek przed mrozami Pozdrawiam i tęsknię za Twoimi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.12.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Gedzie, jak to przyjemnie wiedzieć, że jesteś zdrowy i cały. Nawet jeśli dom zaczął nieco chorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravbc 10.12.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ged: Twój projekt, a zwłaszcza jego wizualizacje, skłoniły mnie do rejestracji na tym forum. Dużo się tu od tamtego czasu zmieniło - zwykle na gorsze - nawet ged rzadziej pisze Ale dobrze wiedzieć, że ciągle jesteś... I przyjdzie kryzys ... Za kilka lat ludzie wyjdą na ulicę ... z głodu. Zawsze jest nadzieja, że gdy się to wreszcie stanie (bo że się stanie raczej nie ma wątpliwości), to potem będzie normalniej, a może nawet lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 06.03.2014 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jeszcze dycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2014 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 pozdrawiam Jak Twój ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 11.06.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 witam ged nie wierzę! co u ciebie się działo przez te lata, że "dopiero" mieszkasz ?Mimo wszystko cieszę sie waszym szczęściem pozdrawiam serdecznie i napisz coś wrzuć jakieś fotki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.01.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Ja, ja poproszę. Pamiętam wszystkie fotki i miło byloby do nich wrócić.Choć przyznać muszę, że jeden post na rok, to wyjątkowa wstrzemięźliwość. Gedzie, pokaż dom z dalszego ujęcia. Rośliny przepięknie Ci się rozrosły, nie licząc tej upartej lipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.01.2016 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 I ja jestem za, szkoda, że tak dawno Cię nie było. Część fotek nadal mam w oczach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 15.01.2016 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 O jak miło was widzieć !!! Fotki domu zrobię na wiosnę jak to wszystko się zazieleni. U mnie od lat nic się nie zmieniło, walka z kryzysem, ale jest światełko w tunelu i może coś od wiosny ruszy. Na razie wykończyliśmy 1/3 domu, reszta czeka na lepsze czasy. Z ciekawostek kilka lat temu zaczęliśmy hodować drób, kury, kaczki, mamy średnio 15 jajek dziennie, trochę sprzedajemy sąsiadom, ale większość zjadamy - zerowy koszt utrzymania takiej gromadki, ba za 10 sprzedanych jajek tygodniowo pszenicy od chłopa można kupić sporo, i jest czym nawozić grządki. Na wiosnę planuję kupić kilkadziesiąt małych królików i wypuścić ja do ogrodu, niech sobie robią co chcą - będzie mięsko do tego od ponad 2 lat pieczemy chleb na własnym zakwasie - z kilograma żytniej mąki za którą daję jedno jajko, wychodzi tyle chleba na, że nie trzeba kupować Tak sobie myślę... gdybyśmy mieli kozę ... Tanie jest życie na wsi Do jutra.... może coś napiszę i jakąś starą fotkę wlepię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.01.2016 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Daj zimowe zdjęcia tak dla porównania z przyszłymi wiosennymi Króliki..... niedawno słyszałam od pewnego pana, że gdy trochę je hodował trzymał je w ,,klatce", takiej dość dużej i przestawiał gdy już wyskubały trawę spod siebie na kolejne miejsce. Dzięki temu nie uciekały, nie rozłaziły się i ciągle miały świeżą trawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 15.01.2016 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Chyba jestem najstarszym pozostałym tu kibicem Twojego Dworu . Od samego początku podglądam i czytam Twój wątek. Pamiętam wszystkie projekty a potem zdjęcia z budowy, czekam niecierpliwie na aktualne foty. Cieszę się, że powracasz na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madz123 15.01.2016 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Ja także wierny ale bierny - wątek cały czas jest u mnie w ulubionych i regularnie zaglądam, czy pojawiło się coś nowego - mniej więcej od połowy Będę wdzięczny za zdjęcia - zarówno dawne jak i nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 16.01.2016 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Mój sąsiad też "hoduje" latem króliki w dużej klatce bez dna. Robią za kosiarki trawnika. A królicze mięsko uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.03.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 ja chętnie obejrzę! i pozdrawiam serdecznie Ged! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 31.08.2022 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Cześć ludzie ... 20 lat temu wpadłem na forum i dom dzięki temu wybudowałem. Co u Was słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts