Marcin_Łódź 29.09.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No kiedy coś w końcu napiszesz ??? Ale wystawiasz na próbę moją ciekawość Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 29.09.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Był taki gość na forum który pisał, pisał i pisał ... pewnego dnia pojechał na działkę i okazało się, że obok ktoś postawił dom zanim on skończył pisać. "jedni piszą na forum, a inni budują". Widzisz - ja buduję, a gdy się buduje, to nie ma się czasu na nic innego. Po niedzieli szalujemy stropy nad piwnicami ... do końca października skończę stan zero ze wszystkimi izolacjami, ociepleniami, zasypkami i drenażami. W zimie zrobię komplet instalacji w piwnicach tak, aby było wszystko gotowe gdy wiosną ruszę z parterem. SZUKAM STĘPLI +- 300 SZTUK 2,5 m ... robię fotki. Gdy spadnie śnieg - będę pisał - cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Był taki gość na forum który pisał, pisał i pisał ... pewnego dnia pojechał na działkę i okazało się, że obok ktoś postawił dom zanim on skończył pisać. "jedni piszą na forum, a inni budują". Widzisz - ja buduję, a gdy się buduje, to nie ma się czasu na nic innego. Po niedzieli szalujemy stropy nad piwnicami ... do końca października skończę stan zero ze wszystkimi izolacjami, ociepleniami, zasypkami i drenażami. W zimie zrobię komplet instalacji w piwnicach tak, aby było wszystko gotowe gdy wiosną ruszę z parterem. SZUKAM STĘPLI +- 300 SZTUK 2,5 m ... robię fotki. Gdy spadnie śnieg - będę pisał - cierpliwości. Ten gość to ja a właściwie gościówa ALe zdjęć się doczekać nie mogę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 17.10.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Specjalnie dla Nefer dziś pomęczę się nad zdjęciami. Pomęczę się, bo główny komp mi padł, a stary laptopek ledwie zipie. Naprawdę jest co oglądać, ale ja jestem mały drań i będę je pokazywał powolutku. Do wiosny nadgonię zaległości Dziennik musi być jak dobry serial, Czytacz musi z niecierpliwością czekać na następny odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Specjalnie dla Nefer dziś pomęczę się nad zdjęciami. Pomęczę się, bo główny komp mi padł, a stary laptopek ledwie zipie. Naprawdę jest co oglądać, ale ja jestem mały drań i będę je pokazywał powolutku. Do wiosny nadgonię zaległości Dziennik musi być jak dobry serial, Czytacz musi z niecierpliwością czekać na następny odcinek dziękuję, ja lubię tylko powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Digidy 25.10.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam, Ged, piękny pałacyk, z bardzo oryginalnym dachem, obok mojego miejsca zamieszkania jest bardzo podobny dom (tylko ze większy - wielorodzinny) ale niemiecki styl wybudowania sprzed 90 laty nadal budzi respekt : http://img168.imageshack.us/img168/8587/dom26003mx0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Geeeeeeeeeeeeed - ta gra wstępna jest za dłuuuuuugaaaaaaa Ja chcę zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 03.11.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Jutro sobota. Giełda. Pewnie kupię dysk. Pewnie wieczorem uruchomię kompa. Pogoda się załamała. O 16 trzeba kończyć budowanie. Jeszcze tylko: dokończenie konstrukcji trzymającej bramę, pogłębienie pod nią fundamentów, dozbrojenie, pozycjonowanie, zabetonowanie. Konstrukcja stalowa skrzynki elektrycznej aby schować ja w słupie ogrodzenia. Przyklejenie papy na ścianie fundamentowej (60 rolek) ile to gazu ? ... 150 metrów ogrodzenia z siatki na podmurówce. No i jeszcze trzeba zarabiać na to wszystko a ręce tylko dwie, a doba ma tylko 24 godziny .... Co tam, dopiero początek budowy, a już mam przykrytą stropem powierzchnię 7 razy większa od mojego aktualnego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 03.11.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Specjalnie dla Nefer Fotka z końca września. http://www.murbeton.h.win.pl/murator/dompiwnica2c.jpg Można kliknąć na miniaturce ... może się powiększy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2006 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 WOW - ale pięknie :):) Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.11.2006 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ged nareszcie piszesz, czekam zawsze z niecierpliwością co tam u ciebie , pisz pisz.Fotki też są mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 10.11.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Miło, że ktoś czeka Tempo robót spada, więc będzie więcej czasu na pisanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.11.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ale wielgachne piwnice!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 10.11.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2006 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Bardzo ładny kamyczek - mnie się marzy takie ogrodzenie I takie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 07.12.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Ged za twoim przykładem posadziłam 200 daglezji- fakt sa piękne.Ale plecki i rączki mnie bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 07.12.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Daglezja to najpiękniejszy iglak!1. bardzo ładnie pachnie szczególnie gdy się igiełki starszych gałązek rozetrze w palcach.2. bardzo lubi mróz.3. nowe pendy wypuszcza gdy jest przykryta śniegiem.4. dziwne, ale nowe pendy wypuszcza natychmiast i za każdym razem gdy się ją przesadzi. Chyba lubi przesadzanie. 5. najpiękniej wygląda wiosną po stopieniu pierwszego śniegu mógłbym tak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołomNeferka http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błache i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech wszystkie się spełnią, czaru świątecznej atmosfery dopełnienią! zyczy teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarmata 24.12.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Drogi Ged - wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia. Duzo zdrowia, powodzenia w realizowaniu planow, rozwagi w tych planow wyborze, i srodkow na ich spelnienie Zycze Ci z calego serca, zeby przyszly rok zastal Ciebie i Twoich bliskich cieszacymi sie urokami mieszkania w Twoim wymarzonym dworku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts