Sarmata 29.12.2006 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Ged, czy Ty przypadkiem nie pisujesz zawodowo kryminalow? Nie kazdy potrafi trzymac swoja widownie w takim napieciu.... Zmiluje sie, Wacpan, i daj zobaczyc te zdjecia, do kaduka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 29.12.2006 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Sam się złoszczę. Dostawca internetu coś pokombinował i zablokował porty. Nie mam dostępu do swojego serwera na którym umieszczam zdjęcia. Od kilku miesięcy miałem tylko dostęp przez GSM GPRS, a to kosztuje trochę. Jedno zdjęcie da się przesłać, ale kilkadziesiąt się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 30.12.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 O rany Ged ile ziemi, szkoda twojej pracy przy tych wszystkich drzewkach i krzaczkach.Ich tez szkoda. Rów wykopales wielgachny. Widok na kraków masz super- pokaz go za dnia jak cos widać, od ktorej to strony Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 30.12.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 W pierwszym poście mojego dziennika jest link do zdjęć za dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 30.12.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Chyba wszyscy ogladają bo przekroczony limit transferu dla tej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 oglądam i podziwiam - truskawek żal... Ale będą nowe - jeszcze większe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 30.12.2006 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Zaraz przeniosę te stare zdjęcia na inny serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 23.01.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 halo gedgdybys mial jakies dokumentacje na te skosne zelbety to daj cynkchetnie pokazalbym cos takiego mojemu kierownikowi, gdyz on boi sie wchodzic w cokolwiek nieoklepanegoto na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 26.01.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 OK. Dostaniesz rysunki i obliczenia - cierpliwości. Muszę to przygotować - pewnie na jutro wieczorem. W poniedziałek będę miał kosztorys robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 27.01.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 oj gdybys mogl mi cos konkretnego podeslac byloby superwyslij prosze na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 28.01.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Specjalnie dla Leona - fotki fragmentów projektu i obliczeń konstruktora dotyczące betonowego poddasza. Nie mam skanera więc zrobiłem zdjęcia. fotka 1 - kliknij fotka 2 - kliknij fotka 3 - kliknij fotka 4 - kliknij fotka 5 - kliknij fotka 6 - kliknij fotka 7 - kliknij fotka 8 - kliknij fotka 9 - kliknij fotka 10 - kliknij fotka 11 - kliknij Z rysunków niewiele wynika, podstawa to fachowa ekipa. Proszę pamiętać, że to dach mansardowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 28.01.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Jutro będę miał wycenę robocizny tej skorupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 29.01.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 wielkie dzieki gedmusze terza siobie to troche przestudiowacnara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 03.02.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 mam może dość dziwne pytanie ale jak masz zamiar się przeprowadzić do tego imponującego DOMU za 6 miesięcy Na prawda imponujące są te Twoje fundamenty i piwnica A te widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 03.02.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 13 grudnia 2003 roku pisałem: Pierwsze podejście - pierwszy pomysł: Link do projektu Plus do tego podpiwniczenie pod głównym budynkiem, zmiany w układzie pomieszczeń i stylizacja na koniec XVIII w. Najpierw chcę zrobić stan zero i zabezpieczyć. Nie spieszy mi się, raczej skupię się na urządzeniu działki. Rozkopy fundamentowe niestety dadzą się jej we znaki - chciałbym to mieć jak najszybciej za sobą. Potem stawiam tą przybudówkę z garażem, ale przerobioną na mały domek. Góra: dwa pokoje i łazienka, dół: salon, kuchnia, kotłownia, przedpokój. Dlaczego? 1/ szybciej się zamieszka - jeśli będzie potrzeba. 1a/ nie będę się szarpać z domkiem docelowym - budowa ma sprawiać przyjemność. 2/ na pierwszym domu nauczę się budować - potem mniej popełnię błędów. 3/ po wybudowaniu docelowego - będę miał własną pracownię oddaloną od domowego harmideru - pracuję w domu. 4/ doskonałe miejsce dla gości 5/ jeszcze lepsze miejsce dla naszych dziadków - jeśli zajdzie potrzeba opieki nad nimi. 6/ super miejsca dla nas, gdy my będziemy potrzebowali opieki naszych dzieci 7/ przy budowie docelowej i mieszkaniu tam - bez przerwy będzie można patrzeć budowlańcom na ręce. ... Jak na razie wszystko idzie zgodnie z planem. Idzie trochę szybciej, bo mam stan zero, a do czerwca będzie stan surowy otwarty całości, (może nawet zamknięty). Moja ekipa jest naprawdę szybka i solidna. Ponadto wszystkie instalacje robię sam (przy niewielkiej pomocy kilku robotników) dzięki temu nie muszę czekać na łaskę ekip wykończających i na zakończenie etapów, (elektrykę zrobiłem w piwnicy gdy szalowali strop). Puszczam prąd do instalacji natychmiast po nawierceniu, okablowaniu i zamontowaniu każdego punktu. Do września wykończę na tip top budynek boczny, główny zgodnie z planem zostawię sobie na deser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 03.02.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Zapomniałem o najważniejszym. Bez tego forum nie dałbym rady Poważnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 06.02.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Twój pogląd na pewne tematy trochę mnie zaskoczył. Dlatego byłam ciekawa czegoś więcej .. i tu sobie zaglądnęłam. Byłam już tu kiedyś. Ale jakoś nic nie napisałam. ..choć pomyślałam sympatycznie.. Piękny projekt Uwielbiam takie dworki . Też bym chciała w takim mieszkać. Niestety mam małą działkę ( 1300m) dlatego stawiam zwykły dom. Bardzo podoba mi się Twoja działka. Widoki ale jeszcze bardziej od widoków podobają mi się czereśnie . Kocham czereśnie... wiosną pięknie pachną, latem wspaniale smakują, a na jesieni pięknie się przebarwiają. Przypominają mi dzieciństwo Życzę sukcesów w budowie i z pewnością będę tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 06.02.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Miło Widoki. Są rzeczywiście szokujące. Myślałem, że do tego przywyknę, ale nie! za każdym razem, a w szczególności w nocy, gdy wychodzi się z pomieszczenia na zewnątrz, często przystaję i sobie choć trochę popatrzę. Gdybyś miała ochotę na zmiany, to są w mojej okolicy działki i to w bardzo dobrej cenie. Dom. najczęściej ludzie pukają się w głowę Na wsi nazywają mnie: "tyn wariot - co to taki wielgi dum buduje" - przywykłem. 1300m. Dziś przeglądałem (przypadkiem) oferty szkół różnych, pomyślałem co by trzeba było zrobić, aby móc podpisywać się pod projektami. Znasz prace p. Beaty Kazimierskiej http://www.domypolskie.pl/ ? Na stronach www nie ma wszystkiego, ale w jej katalogach jest masa przepięknych, acz lekko przerysowanych projektów które z powodzeniem zmieściły by się na 1300 m. p. Beata uznawana jest za guru tego stylu. "pogląd na pewne tematy"? Oj! ... ciekawość mnie zżera !!! co masz na myśli ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 06.02.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Już wiem ... ... "Dobre sobie niejeden tak mówił, a potem się okazywało" o to chodzi ? morze masz racją a może nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts