mirko1 30.06.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Czy ktoś może posiada łazienke zaaranżowana w serie concert bianko\linus z Paradyża? Na forum widziałam tylko jedną, a w najbliższym czasie przymierzam się do zakupu plytek łazienkowych. Seria w realu wygląda klasycznie, ale sadzę, że ciekawa aranzacja na pewno podkreśla walory tych plytek. Jeśli ktos posiada te płytki byłabym wdzięczna za fotki oraz info jak się one sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirko1 01.07.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 up nikt nie ma tych płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirko1 02.07.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 nikt nie jest w stanie mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirko1 04.07.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 wpisałam tutaj w wyszukiwakę nazwe tych płytek i wyświetliło mi sie sporo tematów, może tam coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirko1 05.07.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 ja też wpisalam, wątki znalazłam, ale może ktoś ma nowe zdjecia którymi chciałby sie podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts