marzena925 30.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 okazuje się, że prawdopodobnie zostanę posiadaczką takowej kiszki na górze: 540 x 220 (cm)jeden skos przy dłuższej ścianie: http://images47.fotosik.pl/154/dbd8c73f29b2cddbmed.jpg to czerwone u góry to skos (kolankowa ok 120 cm) to czerwone u dołu to drzwi. jezeli ktoś posiada podobną łazienkę to proszę o szkice jak ma rozplanowane wszystko bo mnie już brakło inwencji. to co chciałabym tam mieć to wanna, prysznic, 2x umywalka, sedes, bidet. Musi się dać! 3 tygodnie chodzę już i myślę co i gdzie i brakuje mi tej żaróweczki z kreskówek co nad głową gwałtownie się zapala z głośnym taraaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 może być ciężko, bo ten skos i ta ilość rzeczy do zmieszczenia.Drzwi nie uda się przesunąć? Spróbujcie może tak:- na ścianie na lewo od drzwi zmieścić dwie umywalki- na prawdo od drzwi dać lekki murek - tak z 1m wysokości i z 50cm wgłąb łazienki i za nim schować kibelek/bidet, potem prysznic a na końcu wanna Pod skosem można wtedy zmieścić jak potrzeba pralkę i suszarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wyrysuj jeszcze widok z krótszego boku. Tj. wysokość jednej i drugiej ściany i skośny sufit tak dla pewności z wymiarami. Pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.07.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 i jeszcze podajcie swój wzrost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts