radekop 30.06.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wiam. Szukam opinii na temat okien z firmy Termoprofil z Wodzisławia Śl.Dostałem od nich dobrą ofertę cenową, ale jak jest z jakością tych okien...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pustułka 21.07.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witaj Radekop, Czy zdecydowałeś się na Termo Profil, a jeżeli tak, to jak sprawuja się okna? Oferta jest rozsądna, firma ma podobno wieloletnie doświadczenie ale jakichkolwiek opinii na ich temat jest jak na lekarstwo. Myślę konkretnie o profilu Brügmann. Będę wdzięczna za jakąkolwiek opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekop 04.09.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Witaj Radekop, Czy zdecydowałeś się na Termo Profil, a jeżeli tak, to jak sprawuja się okna? Oferta jest rozsądna, firma ma podobno wieloletnie doświadczenie ale jakichkolwiek opinii na ich temat jest jak na lekarstwo. Myślę konkretnie o profilu Brügmann. Będę wdzięczna za jakąkolwiek opinie. Tak zdecydowałem się. Od roku mam okna z Termo Profilu konkretnie profil Salamander. Jestem bardzo zadowolony okna konkretne ekipa montująca także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoraMichal 24.11.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Witam! Podciągam wątek. Też rozważamy montaż okien z Termoprofilu. Montował może ktoś te okna z profilem Brugman (Prestige Vip)? Bardzo proszę o opinie o oknach, firmie i montażu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts