skystar 01.07.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam, mam propozycję od f-my - wieszanie syfitów łącznie z wełną , szpachlowaniem - przygotowaną do malowania za 20 pln za m2 - czy to dobra cena? Ta sama firma proponuje tynk maszynowy gipsowy za 15 pln za m2 - czy to również dobra cena? Orientuje się może ktoś ile wyjdzie materiał za metr kwadratowy tynku i sufitu podwieszanego - jestem przed rozeznaniem czyli zielony - właśnie zamknąłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geddeon 02.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 co do sufitów to powiem szczerze że za 20 zł robiłem takie sufity 10 lat temu....nie wiem jak można solidnie i dokładnie wykonać sufit za taka cenę..Ale moze ktoś pracuje dla idei lub dla samych opłat ZUS.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Albert66 02.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witam, mam propozycję od f-my - wieszanie syfitów łącznie z wełną , szpachlowaniem - przygotowaną do malowania za 20 pln za m2 - czy to dobra cena? Ta sama firma proponuje tynk maszynowy gipsowy za 15 pln za m2 - czy to również dobra cena? Orientuje się może ktoś ile wyjdzie materiał za metr kwadratowy tynku i sufitu podwieszanego - jestem przed rozeznaniem czyli zielony - właśnie zamknąłem się za sufit cena rewelacja, za tynki płaciłem miesiąc temu 11 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 06.07.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 liczył ktoś jaka wychodzi cena m2 z uwzględnieniem materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thoby 11.07.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ja mam umówionego wykonawcę tynków gipsowych za 24 zł robocizna+materiał. Firma robi super równe tynki i nie bierze extra jak ściany są nierówne - tylko za materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skystar 20.07.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam, no i mam tych fachowców - wytynkowali 50 m2 ścian brutto, netto 42 m2) i zużyli 21 worków tynku gipsowego maszynowego - w założeniu milei tynkować maszynowo, ale stwierdzili ze scian nie ma zbyt wiele (ok 150 m2) i jada ręcznie - przy założeniu producenta z tych 21 worków powinni wytynkować ok. 78 m2 - juz jestem w plecy za metr z mateiałem - a miało byc tak tanio - przestroga - czy wypada pertraktowac cene za robocizne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 20.07.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam, no i mam tych fachowców - wytynkowali 50 m2 ścian brutto, netto 42 m2) i zużyli 21 worków tynku gipsowego maszynowego - w założeniu milei tynkować maszynowo, ale stwierdzili ze scian nie ma zbyt wiele (ok 150 m2) i jada ręcznie - przy założeniu producenta z tych 21 worków powinni wytynkować ok. 78 m2 - juz jestem w plecy za metr z mateiałem - a miało byc tak tanio - przestroga - czy wypada pertraktowac cene za robocizne? Przy tynku liczy się jeszcze chyba jego grubość. Może gdzieś ściany nierówne były. Lepiej sprawdz jakość ich prac, a że poszło trochę więcej materiału, to... do gipsu z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skystar 20.07.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 tak zużycie dla grubości 1 cm - 8 kg na metr kwadrat - licze sciany brutto wiec zakladam, ze ten naddatek miesci sie - nie marudzili ze sciany nierowne, moze tych workow nie byllo tyle - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 20.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 tak zużycie dla grubości 1 cm - 8 kg na metr kwadrat - licze sciany brutto wiec zakladam, ze ten naddatek miesci sie - nie marudzili ze sciany nierowne, moze tych workow nie byllo tyle - nie wiem 8 kg to pisza na worku tynku a tynkarz jak zuzyje 11 kg to mówi ze zuzycie calkiem przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walker861 22.10.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 NIe wiem w jakim regionie Polski chcesz ta prace wykonywac ale 20zł za podwieszany sufit to lepiej siedziec w domu i nic nie robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 26.10.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 za sufit z wełną i paroizolacją 45-55 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts