piterazim 01.07.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam Poszukuję twardego, szarego lub popielatego drewna na stopnie schodowe jeśli takie nie występuje w naturze to może ktoś wie jak taki kolor uzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.07.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam Poszukuję twardego, szarego lub popielatego drewna na stopnie schodowe jeśli takie nie występuje w naturze to może ktoś wie jak taki kolor uzyskać? Sosna nieimpregnowana szarzeje z czasem Ale nie o to Ci chodzilo;) Sorki nic nie wiem na temat, ale nie moglam sie powstrzymac Moze bejca po prostu - szara - a potem lakier? Bo nie slyszalam o szarym drewnie... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 01.07.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Sosna nieimpregnowana szarzeje z czasem Ale nie o to Ci chodzilo;) he he - już sam o tym myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Nie wiem, jak z twardością i dostępnością takiego drewna i czy w ogóle nadaje się na schody, ale trafiłam na plytki drewnopodobne w kolorze cedru - są takie właśnie szare, popielate. Może zamiast drewna płytki? http://www.impronta.it/public/colori/zoom2/12_N40168L_b[1].jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 01.07.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 musi być koniecznie drewno - konstrukcja nośna będzie metalowa, a na to przyjdą drewniane stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Hm, to nie wiem czy u nas jest dostępne drewno cedru... Pozostają jeszcze szare lakiery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 01.07.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam Poszukuję twardego, szarego lub popielatego drewna na stopnie schodowe jeśli takie nie występuje w naturze to może ktoś wie jak taki kolor uzyskać? Zwykły dąb wyługować. Będzie szarawy. Na to lakier syntetyczny. Dąb bejca szara i lakier 4 warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 01.07.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Zwykły dąb wyługować. Będzie szarawy. Na to lakier syntetyczny. Dąb bejca szara i lakier 4 warstwy. wielkie dzięki za odpowiedź jakich producentów polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts