arek11 01.07.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam i proszę o informacje na temat okien dachowych ,chciałbym wiedzieć gdzie mogę zamówić okna te na wymiar który jest mi potrzebny .Mam wycięty otwór i chcę dopasować okno ,a konkretnie wyłaz zamienić na okno ale gdzie ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 01.07.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wydaje mi się że okna zamawia się w firmach sprzedających i instalujących okna, a może się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 01.07.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wydaje mi się że okna zamawia się w firmach sprzedających i instalujących okna, a może się mylę Mylisz się. Można jeszcze zamówić w firmie produkującej okna i od osoby prywatnej również. Co do pytania autora to okna dachowe są w typowych wymiarach i (chyba) nie można dowolnie wybrać wymiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am76 01.07.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam i proszę o informacje na temat okien dachowych ,chciałbym wiedzieć gdzie mogę zamówić okna te na wymiar który jest mi potrzebny . Mam wycięty otwór i chcę dopasować okno ,a konkretnie wyłaz zamienić na okno ale gdzie ?. Okna sprzedają składy budowlane zajmujące się pokryciami dachowymi. A rozmiry można sprawdzić na stronie producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts