piskosch 30.11.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 (edytowane) Czas płynie, zmieniają się trendy, pora więc na zmiany i w naszym domku. Zamieszczam parę fotek po ostatnim "rebrandingu" Edytowane 19 Lutego 2016 przez piskosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 02.12.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Gratuluję, Ciekawy projekt, monotonia przypisywana dwuspadowym dachom przełamana w interesujący sposób. Smaczku dodają okienka. Napiszcie nieco więcej o samym projekcie (gotowy?indywidualny?jaka powierzchnia?)Zamierzacie wprowadzić sie jeszcze w tym roku? pozdrawiamAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 02.12.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Bardzo ładny i zgrabny domek. Jakie masz okna?I gdzie się budujesz w Mysłowicach? Może będziemy sąsiadami.?Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 02.12.2003 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Dzieki za komentarze Do gaga2Buduje sie okolo 150 m od skrzyżowania Morgowskiej i Granicznej na Wesołej. A ty ?Okna firmy TIS-Kobior kolor mahoń na ramiaku sosnowym - jestem z nich bardzo zadowolony (głównie z wyglądu) ponieważ mają dopiero miesiąc. Do AsiProjekt jest indywidualny. Podobały nam się od zawsze dachy czterospadowe, ale martwił duzy koszt ich wykonania i strata powierzchni na poddaszu wskutek skosów. Dlatego powstał domek z dachem dwuspadowym, ale troche zakręconym. Scianka kolankowa ma aż 120 cm ale tego naszym zdaniem nie widać dzięki dużym okapom. Powierzchnia całkowita podłóg 200 m2 (łącznie z garażem na parterze). pozdroovka Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 02.12.2003 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Marcin, wiem gdzie to jest, też kiedyś przymierzaliśmy się do działek w tamtej okolicy. Przestraszyliśmy się szkód górniczych, ale za to okolica jest urocza. A nas w końcu przygnało do Imielina wiedziałam, że te okna muszą mieć coś z meranti - ten kolor Pozdrawiam gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 24.02.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Domek śliczny, i okna też mi się bardzo podobają.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 20.10.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Owszem ! Owszem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 20.10.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 czy to już jest docelowy tynk na elewacji?nietypowe zestawienie koloru niebieskiego z czerwienią blachy, widziałam do tej pory 1 domek w takich kolorach w Łodzi, prezentuje się poprostu ciekawie, mocny kolor fasady rozjasniaja w nim biale okna, podbitka, drewniane biale balustrady, co planujesz u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 10.11.2004 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Zamieściłem trochę zdjęc z wnetrza domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 10.11.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Co do wnętrz: zamurowało mnie! Elewacja: nic nie widzę A bardzo bym chciała Gdzie zdjęcia domu z zewnątrz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 10.11.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Boże, jak przytulnie !!! Aż się chce przyjechac i pomieszkać z Wami troszkę :-)Zaraz zacznę pisac na priva i wypytywac o szczegóły. Z góry przepraszam jeśli będę zbyt natrętna. Gratuluję i zazdroszczę ... ja nadal muszę się cieszyć tylko "surową - otwartą" Wierzbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad 10.11.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Jestem pod wielkim wrazeniem,szczególnie oryginalna jest łazienka na piętrzeKorytarz z drzwiami troszke nadaje domowi charakter instytucji czy hoteluAle szczegóły perfekcyjnie dobraneNo i ta łazienka -cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad 10.11.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Jestem pod wielkim wrazeniem,szczególnie oryginalna jest łazienka na piętrzeKorytarz z drzwiami troszke nadaje domowi charakter instytucji czy hoteluAle szczegóły perfekcyjnie dobraneNo i ta łazienka -cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad 10.11.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Jestem pod wielkim wrazeniem,szczególnie oryginalna jest łazienka na piętrzeKorytarz z drzwiami troszke nadaje domowi charakter instytucji czy hoteluAle szczegóły perfekcyjnie dobraneNo i ta łazienka -cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 10.11.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Gratuluję łazienki na górze, mam zamiar zrobić coś podobnego: moja łazienka będzie miała jedną ścianę w łuku i część tego łuku będzie w luksferach, w łuku będzie również narożna wanna - częścią narożną w stronę łuku i zgapię od was te luksfery w dole... wyglądają na podświetlane??? w jaki sposób to zrobiliści????? czekam na odpowiedź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 10.11.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Gratuluję Wam super-domku i dobrego gustu! Pięknie i ze smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 10.11.2004 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Jolly.. Luksfery sa rzeczywiscie podswietlane. A zrobione sa tak: 1. Luksfery na zaprawie wymurowane na wylewce 2. Za lusferami tej samej wysokosci plyta z karton-gips - pomalowana na niebiesko w odtepei około 10-15 cm 3. Scianka z luksferow i z karton-gipsu przykryta takze karton-gipsem aby powstalo cos w rodzaju tunelu 4. Do tunelu wsuniety elastyczny wąż z zatopionymi żarowkami (kupiony w Castoramie) 5. Na tunelu reszta obudowy wanny wymurowana z BK Jakbys miała jeszcze jakieś pytania - chętnie odpowiem pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 10.11.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 piskosch, chatka cudna - przynajmniej jesli chodzi o wnetrza... niestety z zewnatrz nie widzialam (a moze mozna gdzies go obejrzec?) aha, a czy planujecie balustrade przy schodach, bo tak to chyba troszke niebezpiecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 10.11.2004 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Spiesze donieść, że zdjecia domku z zewnątrz, pojawią sie wkrótce .... ... jak tylko je zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 10.11.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Super!!! Bede czekac z niecierpliwoscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts